Zagadka
Siły federalne Niemiec 2016 październik|
Dzień jak każdy inny za wyjątkiem nowych nabytków do służby wojskowej niemieckiej armii . Żołnierze jak zwykle grafik ten sam pobudka organizowanie zbiórki posiłek ćwiczenia posiłek sen i tak dzień w dzień . Nowi przyszli mistrzowie niemieckich karabinów przyszli na śniadanie okazało się że na tym etapie ich służba się kończy, ponad 50 żołnierzy którzy okazali się sympatykami radykalnego islamu zostało wyrzuconych . Każdy kolejny kandydat będzie dokładniej sprawdzany.
Zagadka co tego dnia na śniadanie mieli w menu wojskowi ?
Ludzie to są czyste fakty... to mnie najbardziej przeraża oni już są wszędzie
Pewnie im wursty nie smakowały
Konto usunięte
2016-11-05, 18:24
i tak dobrze, że ich wyrzucili. Mogli w ramach tolerancji usmażyć im jajecznicę, albo zrobić kanapki z serem.
Przesadziłeś z tym jednym przecinkiem...
Konto usunięte
2016-11-05, 21:57
Ortodoksyjni ż🤬dzi też nie jedzą wieprzowiny. Osobiście mam uraz z dzieciństwa do tego typu mięsa poza tym uważam je za zbyt tłuste preferuje ryby i wołowine ale jak kto woli. Do wojska powinna być jedna dodatkowa ankieta (jakiego jesteś wyznania) Muzułmanie zamiast w kamasze powinni być deportowani
Konto usunięte
2016-11-06, 1:07
Jakie to teraz proste...
A u nas kiedyś to wprost na c🤬jach stawali, aby tylko nie iść do armii.
A najwięksi tchórze i pierdoły to nawet szli na studia...
No i teraz mamy taką "elitę intelektualną", k🤬a mać...
@up
Bo generałów do wojska nie biorą
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Jak terroryści zaczną tam mordować na ulicach to będzie strach po wojsko dzwonić, bo jeszcze zaczną pomagać nie tym co trzeba
a p🤬lą jak potłuczeni, nie ma jak grochówa na kiełbasie z kotła!
bleblebator1 napisał/a:
@up
Bo generałów do wojska nie biorą
Każdy ciul się tak tłumaczy
Co cie przeraża? Będziem strzelać najwyżej i ginąć za jakieś turbo brednie.
podpis użytkownika
Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!
Czyli przynajmniej dali pełną świadomi przeciw komu wojsko będzie użyte.
A jak się tak zastanowić, to chyba dobrze jak żołnierz wie za co walczy. Czy dzisiaj w Niemczech wie za co ? Za tolerancje ? Za pokój ? Przecież to śmieszne. Ja tam bym się za pokój zabić nie dał. W sensie za pokój dla "swoich" czemu nie. Niestety islamiści mają tą przewagę że tam każdy ma solidną i prawdziwą motywacje żeby nas białych niewiernych pozabijać i nawet nie mrugnąć. A jak sie teraz u nas wojsko szkoli, widać nawet w Polsce. Pierwszy strzelać nie możesz, nawet jak do Ciebie walą. Musisz pytać o zgodę. Obawiam się że sam odsiew muslimów z armi to za mało ...
...........,,,,,,,,,, masz kilka przecinków i kropek bo nie da się tego
Konto usunięte
2016-11-08, 0:16
Ja tam rozumiem z tego, że do dziś dupa cie piecze, bo wurst jest git, a audi też łykne, oby nie bite