Niemka w BMW pomyliła Łódź z Litzmannstadt. Wyrzuciła niedopałek dokładnie w miejscu gdzie 70 lat temu jej dziadkowie stworzyli getto dla 200 000 ludzi.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:23
🔥
Ekspresowy rozładunek ..
- teraz popularne
🔥
Ciemny rozum ....
- teraz popularne
A skąd wiecze ze to niemka a nie Polka?
Jak jadę na urlop do Polski to tez jadę autem z niemieckimi tablicami, co nie znaczy ze jestem Niemczem.
Nie wiem jak to jest w Polsce z wyrzucaniem niedopałków, ale np. w niemczech to codzennie wyrzucam je z auta jak stoje w korku gdy jade do roboty lub do domu i mi nikt jescze uwagi nie zwrócił.
Jak jadę na urlop do Polski to tez jadę autem z niemieckimi tablicami, co nie znaczy ze jestem Niemczem.
Nie wiem jak to jest w Polsce z wyrzucaniem niedopałków, ale np. w niemczech to codzennie wyrzucam je z auta jak stoje w korku gdy jade do roboty lub do domu i mi nikt jescze uwagi nie zwrócił.
Powinienes dopisac,ze obok lecacego peta przechodzilo dziecko. To dziala!
Patrzac na wasze komentarze z przykroscia stwierdzam, ze to w porownaniu do Niemczech to Polska wypada chamsko i parszywo. Wasza arogancja i zapatrzenie w historie jest godne pozalowania.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie