W tym filmiku ukazane sa umiejetnosci moje i mojego kolegi z Hiszpanii on 16 ja 17 lat. Zapraszam do sprawdzenia, niedlugo cos nowego
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-12-12, 20:00
konto usunięte
2014-12-12, 20:13
Tydzień zarejestrowany na sadistic.pl i już 2 ostrzeżenia
Szacuneczek i powodzenia w rozwijaniu pasji!
konto usunięte
2014-12-12, 20:35
Spodziewałam się czegoś innego w wykonaniu Ciebie i kolegi
tranzystor mylisz się. pod względem medycyny i osiągnięć w tym kierunku jesteśmy na dość dobrej pozycji. nie chce mi sdię szukać przykładów sam poszukaj i się przekonasz
Poratle sie nie pomylily?
workout-polska.pl/news
Nie ma za co.
konto usunięte
2014-12-12, 22:35
Raaaaaadom..... pierwsze sekundy filmu , przypominam ze na ZSE sie pije a nie cwiczy ! :p
cazzal, 104 Elajt knajt i co głupio?
konto usunięte
2014-12-13, 0:39
Jest git piwo
konto usunięte
2014-12-13, 0:39
Stwórz z tego serial, w każdym odcinku będziesz robić to samo i myśleć że warto dalej kręcić.
konto usunięte
2014-12-13, 1:36
Złamałeś prawo rejestrując się tutaj, do tego trzeba mieć 18 lat. Dlatego własnie jest wysyp kwejkowych gówien ...
@NieWiemZeWiem trenuj kalistenikę. Nie chce mi się o tym rozpisywać, poczytaj o tym, mi nikt w zębach nic nie przynosi