BongMan
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
-Dan Brown to żaden autorytet, to koles ktory pisze ksiazki o potomku jezusa, pozdrawiam.
-Albert Einstein byl niewatpliwie geniuszem i rzeczywiscie tu nie mam zadnego argumentu.Chociaz w sumie, byl zydem, ktorych w sumie teraz lud PiSu aka tu jest polska uzywa jako sterujących naszym rządem!
-Napoleon to oszalały megaloman, dokladnie tak jak hilter w furii i chcwiwosci poslal miliony ludzi w blota Rosji, gdzie wojska umieraly na mroz i choroby jak pionki.Zajebisty autorytet.
-Chinskie przyslowie?K🤬a, to kraj absolutnie komunistyczny i wcale nie watpie ze tak NIEMOZLIWE staje sie tam MOZLIWE.
Ok, jak już tak gloryfikujesz postacie i ich sentencje to moze bys dodał, ze henry ford wspieral ruchy nacjonalistyczne w stanach, a wrecz faszystowskie(tez nie moglem uwierzyc)
-Dan Brown to żaden autorytet, to koles ktory pisze ksiazki o potomku jezusa, pozdrawiam.
-Albert Einstein byl niewatpliwie geniuszem i rzeczywiscie tu nie mam zadnego argumentu.Chociaz w sumie, byl zydem, ktorych w sumie teraz lud PiSu aka tu jest polska uzywa jako sterujących naszym rządem!
-Napoleon to oszalały megaloman, dokladnie tak jak hilter w furii i chcwiwosci poslal miliony ludzi w blota Rosji, gdzie wojska umieraly na mroz i choroby jak pionki.Zajebisty autorytet.
-Chinskie przyslowie?K🤬a, to kraj absolutnie komunistyczny i wcale nie watpie ze tak NIEMOZLIWE staje sie tam MOZLIWE.
Od końca.
Większość Chińskich przysłów jest bardzo stara, część pochodzi z czasów kiedy komunizm nie istniał.
Może. Ale był (podobnie jak Hitler) strategicznym geniuszem. Popatrz na to co osiągnął, a nie jak to osiągnął. Środki nie są ważne dopóki prowadzą do celu, historię piszą zwycięzcy.
Dlaczego łączysz Einsteina i obecną sytuację polityczną Polski?
Einstein był wielkim naukowcem i tyle.
Autorytet to pojęcie względne. Dan Brown może być autorytetem ponieważ odniósł ogromny sukces. Nieważne jak.
Co z tego że Ford wspierał ruchy faszystowskie? Jego Ford Motor Company ma już ponad 109 lat i wciąż nieźle sobie radzi.
Wszystko świetnie tyle, że przyczepię się do Hitlera. Był świetnym politykiem ale strategiem to on był z dupy i do dupy. Gdyby nie Hitler to możliwe, że my jak i połowa świata mówiłaby po niemiecku. Jeśli lubisz to poczytaj o geniuszach takich jak Manstein, Guderian, Rommel, Rundstedt itd. Pozdrawiam

@Coliber
Wszystko świetnie tyle, że przyczepię się do Hitlera. Był świetnym politykiem ale strategiem to on był z dupy i do dupy. Gdyby nie Hitler to możliwe, że my jak i połowa świata mówiłaby po niemiecku. Jeśli lubisz to poczytaj o geniuszach takich jak Manstein, Guderian, Rommel, Rundstedt itd. Pozdrawiam![]()
Pojęcie strateg nie odnosi się wyłącznie do wojskowości.
Również pozdrawiam.
Dobrze, chciałbym żeby mój dziadek znowu żył. Czy Dan Brown może fizycznie przywrócić go do życia?
Co Ty p🤬lisz?
podpis użytkownika
Pieprzyć głupków.