👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Pener
Zapewne jakby było z dżarkiem to byście razem hejtowali z BongMan-em

Cytat:
![]()
no jasne!

Cytat:
Słońce Peru ma inne zdanie.
![]()
No i żeś zepsuł niespodziankę...

Pater patriae napisał/a:
No i żeś zepsuł niespodziankę...
![]()
Przykro mi

Ciekawe co w tym gronie robi Dan Brown, czy ten pan coś wielkiego osiągnął ?? Odkrył coś ?? Grunt to dobrze dobrać odpowiednie osoby.

Kapral Poproszek napisał/a:
Ciekawe co w tym gronie robi Dan Brown, czy ten pan coś wielkiego osiągnął ?? Odkrył coś ?? Grunt to dobrze dobrać odpowiednie osoby.
Po pierwsze chodziło o dobranie odpowiednich cytatów, nie osób. Po drugie nie wiem czy Dan Brown osiągnął coś wielkiego, ale raczej osiągnął więcej niż hejter Kapral Poproszek

ciekawostka!
A wiecie że Ford był nazistą i ubóstwiał Hitlera?
A wiecie że Ford był nazistą i ubóstwiał Hitlera?

Cytat:
Henry Ford, twórca jednej z najsłynniejszych marek samochodów, był zagorzałym antysemitą i przyjacielem Hitlera. Jego koncern Ford Motor Company finansował w latach 20. nazistowską partię NSDAP, o czym milczano przez lata, aby nie zepsuć wizerunku marki.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie