👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jako facet wstydziłbym się takiej akcji z puszczaniem gazów, a co dopiero laska
Chyba że potrzeba pokazania światu gołej dupy pod pretekstem żartu wzięła górę.

Dzisiaj lece na siłke. Ale jeszcze nigdy nie wyczułem bąka mocarza

Ja bym wstał na miejscu tego gościa i bym zap....
Zapiął ostro w te poślady
Zapiął ostro w te poślady

Jakby stała z drugiej strony wiatraka, to efekt byłby lepszy.
Skoro zdjęła leginsy, to powinna też majtki zdjącćdo tej operacji

michal257 napisał/a:
Podobno dziewczyny ne srajooo ;p
Ale ładne.

freaky napisał/a:
Jako facet wstydziłbym się takiej akcji z puszczaniem gazów, a co dopiero laska Chyba że potrzeba pokazania światu gołej dupy pod pretekstem żartu wzięła górę.
Ale masz smutne życie, stary. Tak smutne, że aż wszedłem do tematu, żeby skomentować.
Może mój komentarz Cię rozweseli.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie