👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@ de_Vil
dzięki za tłumaczenie, teraz już wszystko jest jasne
dzięki za tłumaczenie, teraz już wszystko jest jasne

@ de_Vil
cos mialem napisac, ale zapomnialem. ale dobrze ze ty cos napisales.
cos mialem napisac, ale zapomnialem. ale dobrze ze ty cos napisales.
kicaj157 napisał/a:
Bokserzy tak mają...
Niestety. Chyba każdy wie, ze jak dostaniesz czymś w lep to szare kom. umierają.
A jak on dostaje cały czas ;(
"łep" i szare komórki powiadasz

Hahaha, co z tego, jakby wam pokazał stan konta to byście słowa nie wymówili
Swoje w głowę wyłapał. Jak ktoś ma kolegę po wypadku to wie, że też tak mówi. Nokauty uszkadzają mózg.

Swoje w głowę wyłapał. Jak ktoś ma kolegę po wypadku to wie, że też tak mówi. Nokauty uszkadzają mózg.

ja myslalem ze to jakies mango z lat 80 az na koncu nie bylo napisane 2010 :|
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie