On chyba podkładał głos pod psa łebłepłebłe bo zrozumiałem mniej więcej to samo.

a jego syn jak musiał mieć przej🤬e jak coś przeskrobał i miał kilka klapsów dostać

Bokserzy tak mają...
Niestety. Chyba każdy wie, ze jak dostaniesz czymś w lep to szare kom. umierają.
A jak on dostaje cały czas ;(
Niestety. Chyba każdy wie, ze jak dostaniesz czymś w lep to szare kom. umierają.
A jak on dostaje cały czas ;(

ej ale serio jak zobaczyłem obrazek i zanim przeczytałem dobrze opis, pomyślałem że będzie polska wersja bundych z gołotą w roli głównej (nie licząc świata wg. kiepskich, bo tu idea się trochę różni)
Formularz PiSu powrzechnego? :O A to ci paskudny pismak!
ps. tak wiem, że spis.
ps. tak wiem, że spis.
Nie obrazajcie BUNDYEGO tymi skopjarzeniami:)
A tak w ogole ma ktos nagranie przerobionego wywiadu z golotą, co był w esce w porannym wfie dzien po walce golota-adamek?
A tak w ogole ma ktos nagranie przerobionego wywiadu z golotą, co był w esce w porannym wfie dzien po walce golota-adamek?

Witam, nazywam się Andrzej Gołota. Nie ma problemu jeżeli zapomnieliście wysłać formularz wpisu połpszebnego dfatysionce dziesięć. Nadlaszasżefbyfysiąsacsiestegoizasiefnaćifąfpise. Kiedy przyjdzieeankieter powiedziećna10ważnych pytań. Udzielając odpowiedzi pomożecie swojej dzielnicy szmszajdziesiećlat. Informacje są poufne i objęte ochroną. Więcej informacji odnaleścmozżnastronieainternetowej census dwatysiące dziesiąć datgoł