Gościu sprawia wrażenie jakby wolał masować chłopców. Gdybym miał taką pracę to mógłbym w niej pracować za najniższą stawkę za godzinę.

I wp🤬lał byś gruz albo zupę z bitumu. Ale h🤬j z tym.. masowałbyś dupy. respekpa
jak się ma żonę żonę/dziewczynę, zgrabną i zawsze chętną to taka robota nie robi wrażenia
ja przez cały tydzień tyle się nie na zap🤬lam co on w jeden dzień
to tak jak z ginekologiem,ie można w p🤬dach grzebać ,przestaje to po jakimś czasie robić wrażenie ,a wręcz obrzydzenie
ja przez cały tydzień tyle się nie na zap🤬lam co on w jeden dzień
to tak jak z ginekologiem,ie można w p🤬dach grzebać ,przestaje to po jakimś czasie robić wrażenie ,a wręcz obrzydzenie
Marna kopia kitajców bez polotu...
Tu macie oryginał, swoją drogą o wiele lepszy
Tu macie oryginał, swoją drogą o wiele lepszy

Niby robota jak każda inna, ale...
Chyba że gej

Chyba że gej
podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumieć
Bo to nie Japonki tylko Singapurki
podpis użytkownika
☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻
Tak to ja mogę nawet do 67 lat pracować... a c🤬j, nawet i do śmierci

podpis użytkownika
You'll never walk alone
Nie wiem z czego tu się cieszyć - całe życie wokół lasek (zapewne tępych bo to modelki) a i tak żadnej nie zar🤬a
Ba, pewnie nawet nic konkretnego nie zobaczy.
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"

rozwalaja mnie dzieci ktore sie tym podniecaja...po jakims czasie ci sie to znudzi, sie przyzwyczaisz i bedzie to dla ciebie zwykla rutyna

Nawet nie zdajecie sobie sprawy jakie to są feministki i kombinatorki , strzelają non stop fochy i zawracają Ci dupę , a ty musisz uganiać się dla nich i starać . A druga spawa jest taka , że nie popuszczą szparki bo przez masaż kariery nie zrobią