📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Gościu sprawia wrażenie jakby wolał masować chłopców. Gdybym miał taką pracę to mógłbym w niej pracować za najniższą stawkę za godzinę.

Marna kopia kitajców bez polotu...
Tu macie oryginał, swoją drogą o wiele lepszy
Tu macie oryginał, swoją drogą o wiele lepszy

rozwalaja mnie dzieci ktore sie tym podniecaja...po jakims czasie ci sie to znudzi, sie przyzwyczaisz i bedzie to dla ciebie zwykla rutyna

Nawet nie zdajecie sobie sprawy jakie to są feministki i kombinatorki , strzelają non stop fochy i zawracają Ci dupę , a ty musisz uganiać się dla nich i starać . A druga spawa jest taka , że nie popuszczą szparki bo przez masaż kariery nie zrobią

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie