Gmina Police wspomaga potrzebujących również poprzez dostarczenia opału biedniejszym, coby w cieple żyli. Nieocenioną pomoc gminy doświadczyła Pani Stefania prosząc o drwa na opał. Otrzymała zapas na kilka zim. Poniżej materiał
Konto usunięte
2013-11-29, 12:38
Przepraszam za moje miasto.......... i tak lepsze niz sosnowiec
czekam na zdjecia z zawalonego dzwigu
Konto usunięte
2013-11-29, 15:09
Cytat:
urzędas który wydał na to zlecenie powinien wypie**olić z urzędu na zbity j***ny ryj. Wiecie ile kasy poszło się j***ć z naszych podatków na tą imprezę?
C🤬j ci w dupsko ty mendo społeczna. Ja wolę by kasa szła na takie szopki niżeli na to co siedzi na wiejskiej.
Co do tego drewna, siekierą to by się nawet Pudzian zaj🤬, tutaj trzeba kogoś z piłą spalinową i tyle... Pewno jest też mokre w c🤬j, ale to inna bajka. Takim też się da palić.
Znaleźć kolesia co pociuka to (byle by nie na godziny bo się będzie op🤬lał) i po sprawie.
Konto usunięte
2013-11-29, 15:11
Wyj🤬e w treść materiału ale no k🤬a TVN ż🤬do-komunistyczny na sadisticu ? Wiedz że coś się dzieje.
Konto usunięte
2013-11-29, 15:11
Porąbać? Wy jesteście porąbani. Najpierw to trzeba pociąć. I to nie jakąś piłą z marketu. A tak walnięte na glebę to nawet nikt za kasę by nie chciał ciąć, szkoda piły.
w Krakowie babci wyrzucili na podjazd wywrotke gazu ziemnego kazali pokwitowac i odjechali. Cwaniaki pewnie nic nie przywieźli tylko tak powiedzieli a sami zabrali tak naprawde i sprzedali na czarnym rynku.
Moje miasto... Już nie raz pisałem pod tym artykułem. Napiszę jeszcze raz: nie dość, że za darmochę, to jeszcze narzeka. Zabrać i niech marznie.
Nie jedna rodzina dała by sobie dupy ogolić aby dostac dyle m3 drewna a ta jeszcze wymyśla i do tv poszła.. Jak ja bym był w jej sytuacji to bym nożem do masła te drzewo porąbałł aby tylko ciepło w dupę było...
Ja p🤬le. Nie dość, że za friko dostała tyle drewna, które kosztuje w c🤬j mamony to jeszcze źle, że nie pocięte. Niech k🤬a synalek przyjedzie albo wnuczuś, dla którego rencina idzie co 10-tego i niech rąbie, a nie jeszcze wycyganiła darmowe cięcie w tartaku.
Tu stara dostaje za friko, a ja czy wiele milionów normalnych ludzi buli po zimie grube setki, żeby jakoś nie zamarznąć.
U mnie w mieście to samo się dzieje. Gawiedź taka jak ta babka podostaje przed zimą węgiel do ogrzania tych nor. Zanim spadnie pierwszy śnieg wielu z tych pasożytów już sprzedaje to i przepija hajs. Wiem, bo wujek co ma w mieście chatę wolnostojącą co roku kupuję od tych meneli po taniości opał. Tak właśnie wygląda pomoc MOPSu...
PS: Liberalne państwo, nie opiekuńcze koryto dla wszelkiej maści c🤬ctwa, nierobów i polityków.
Konto usunięte
2013-11-29, 15:56
A skąd wiesz w jakiej jest sytuacji, czy ma rodzinę, ile ma lat, na co jest chora, czy jest mobilna?
Ja już widzę jak przecinasz te kloce, już to mam przed oczami...
k🤬a ja chcę zobaczyć jak ktoś z was rozp🤬ala takiego kloca siekierą. Czy wy czasami myślicie co piszecie czy to was przerasta ?
Konto usunięte
2013-11-29, 16:18
Kurde taki parkiet a ona oddala ...
Konto usunięte
2013-11-29, 16:35
@ Stefan - przerasta wyraźnie. I możecie mi obciąć jaja jeśli ktoś takie drewno w takie postaci sobie zamawia jako opałowe. A to pieprzenie o socjalu już mnie nudzi.
Konto usunięte
2013-11-29, 16:37
Przecież babka która dostała to drewno była stara, rozumiem że koledzy gimbusy z postów wyżej pocięliby to plastikowym nożykiem, ale ona nie była w stanie tego zrobić. Dlatego morda w dupę i zacznijcie patrzeć na wszystko dodatkowo myśląc, a nie wyzywając wszystkich od lewaków, p🤬lone niedorajdy życiowe.
Konto usunięte
2013-11-29, 16:39
urzednik sadol, dobrze ze jej tej chalupki przez przypadek nie wyburzyli podczas rozladunku