Gmina Police wspomaga potrzebujących również poprzez dostarczenia opału biedniejszym, coby w cieple żyli. Nieocenioną pomoc gminy doświadczyła Pani Stefania prosząc o drwa na opał. Otrzymała zapas na kilka zim. Poniżej materiał
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:19
Przepraszam za moje miasto.......... i tak lepsze niz sosnowiec
Porąbać? Wy jesteście porąbani. Najpierw to trzeba pociąć. I to nie jakąś piłą z marketu. A tak walnięte na glebę to nawet nikt za kasę by nie chciał ciąć, szkoda piły.
w Krakowie babci wyrzucili na podjazd wywrotke gazu ziemnego kazali pokwitowac i odjechali. Cwaniaki pewnie nic nie przywieźli tylko tak powiedzieli a sami zabrali tak naprawde i sprzedali na czarnym rynku.
Moje miasto... Już nie raz pisałem pod tym artykułem. Napiszę jeszcze raz: nie dość, że za darmochę, to jeszcze narzeka. Zabrać i niech marznie.
Nie jedna rodzina dała by sobie dupy ogolić aby dostac dyle m3 drewna a ta jeszcze wymyśla i do tv poszła.. Jak ja bym był w jej sytuacji to bym nożem do masła te drzewo porąbałł aby tylko ciepło w dupę było...
A skąd wiesz w jakiej jest sytuacji, czy ma rodzinę, ile ma lat, na co jest chora, czy jest mobilna?
Ja już widzę jak przecinasz te kloce, już to mam przed oczami...
Ja już widzę jak przecinasz te kloce, już to mam przed oczami...
@ Stefan - przerasta wyraźnie. I możecie mi obciąć jaja jeśli ktoś takie drewno w takie postaci sobie zamawia jako opałowe. A to pieprzenie o socjalu już mnie nudzi.
urzednik sadol, dobrze ze jej tej chalupki przez przypadek nie wyburzyli podczas rozladunku
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie