👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W Polsce ma egzaminie, trzeba mieć przynajmniej ponad 2 długości auta wolnego miejsca do parkowanie równoległego, a nie tak jak tutaj kilkadziesiąt centymetrów wolnych. Cudzym autem sam miałbym problemy.
Zresztą kursanci umieją ruszać tylko jednym typem auta ( egzaminacyjnym ) i z resztą będą się męczyć ( inna praca sprzęgła i gazu )
Zresztą kursanci umieją ruszać tylko jednym typem auta ( egzaminacyjnym ) i z resztą będą się męczyć ( inna praca sprzęgła i gazu )

@up na Ukraine jadę tylko zdać a później powrót do Polski i wymiana na polskie prawo jazdy.
@up sorry ale jak nie możesz zdać a jeździsz to chyba jesteś niedotleniony
Jeśli ktoś potrafi jeździć tylko autem ze szkoły jazdy to znaczy, że jazda niespecjalnie do niego pasuje
Jeśli by zakładać, że dziś kursanci potrafią jeździć tylko tymi autami, co są w OSK i WORD, to na drodze powinny górować Yarisy, Colty, czy Hyundaie i20. Osobiście przed zapisaniem na kurs uczyłem się jeździć na dwóch autach (sedan i hatchback, marka i model nieistotna). Pamiętam też, że dwie pierwsze jazdy miałem jednym wozem, a jak przyszedł plac to zmiana auta. Ino nim dojechać trzeba jakoś, a że nowe... To kij, regulacja niektórych elementów mogła się trochę różnić, ale bardziej mi przypadło do gustu bo ruszało z samego sprzęgła do czego byłem przyzwyczajony. Pierwsze egzaminacyjne auto do jakiego wsiadłem, to ni wuja nie chciało się zacząć toczyć, ale czego się spodziewać po autach, do których co chwila wsiada inna osoba, mniej lub bardziej doświadczona? Na to też trzeba wziąć poprawkę.

W moim mieście mogłeś wykupić dodatkowe godziny nauki jazdy, ale 300 konnym subaru impreza sti.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie