Wrzucam ten film, bo nienawidzę nieodpowiedzialnych kierowców (mam gdzieś tego kierowcę, ale cenie sobie swoje życie i zdrowie - wyprzedzając mnie musiałem ostro hamować, żeby mnie nie zepchnął do rowu IDIOTA - wtedy postanowiłem włączyć kamerę w telefonie);
jeżeli niektórzy pomyślą, że to takie nic, że nic się nie stało, to sugeruję zrobić prawo jazdy i spróbować zahamować z tej prędkości (a manewr wykonywał na ograniczeniu do 70, a jechał przynajmniej 110km/h)
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Większość kierowców takich ciągników to banda buraków drogowych, nic się nie poradzi.
Popieram. Za taki manewr odebrać prawko i wywalić z roboty (co się automatycznie stanie).
Wprawdzie lubię oglądać zajebiste filmiki na hardzie, flaki i tak dalej (co nie znaczy że mi nie szkoda tych ludzi zanim stali się flakami i tak dalej). Mimo to nie chciałbym przez takiego buraka w 40tonowym pojeździe samemu się stać bohaterem pierwszoplanowym na hardzie w sadolu.
konto usunięte
2011-07-08, 21:03
zdychajcie Polscy kierowcy! wcale mi was nie żal!
ParanoiA napisał/a:
zdychajcie Polscy kierowcy! wcale mi was nie żal!
Ten powyżej, szanowny przedmówca, to chyba kierowca tej cieżarówy..
konto usunięte
2011-07-08, 21:26
Everizon napisał/a:
Ten powyżej, szanowny przedmówca, to chyba kierowca tej cieżarówy..
No co ty! Ja to jestem kierowca-bombowca
@ Paranoia, widzę że kurs photoshopa brałeś na poziomie EKSPERT!
konto usunięte
2011-07-08, 22:01
Flushingflash napisał/a:
@ Paranoia, widzę że kurs photoshopa brałeś na poziomie EKSPERT!
sram na photoshopa przecież to paint
ParanoiA napisał/a:
sram na photoshopa przecież to paint
Paint na tym samym poziomie
Paint lepszy od Photoshopa!
konto usunięte
2011-07-08, 22:20
110 nie pójdzie, choćby mu skrzydła dorobić
W troche starszych ciągnikach można było wyciągnąć bezpiecznik od ogranicznika i wtedy bujać sie nawet do 120 ale w nowych maszynach to już nie takie proste i 90 to max.
konto usunięte
2011-07-08, 23:00
@ljo_ljo - wiesz tak mało, a piszesz bzdury - poco?
Kolega wyżej ładnie ci to rozpisał - i widać, że wie, co pisze.
konto usunięte
2011-07-08, 23:25
włączyles video w komórce podczas jazdy samochodem bandyto jeden???!!!!
duży może więcej jak już kiedyś powiedziałam