👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak na uliczną walkę, to powiem, że nawet to wyglądało akceptowalnie. Widać, że Gruzini coś tam liznęli sztuk walki.
Potem bez sensu, że któryś wyciągnął atrapę obrzynu, ale to dzicz. W cywilizowanej Europie daliby sobie po razie, podziękowali za walkę i zadowoleni rozjechali w swoich kierunkach.
Potem bez sensu, że któryś wyciągnął atrapę obrzynu, ale to dzicz. W cywilizowanej Europie daliby sobie po razie, podziękowali za walkę i zadowoleni rozjechali w swoich kierunkach.

Coraz bardziej dziwni są ci amerykanie. Pewnie efekt uboczy szczypionek.
podobają mi się ci kolesie w bramie, takie spontaniczne zgrupowanie sadolków
Tyle w tych kacapach energii że ba froncie Ukraińskim ładnie by się spisali
Potem Gruz200 i gitara

Potem Gruz200 i gitara

Nazhir napisał/a:
otem bez sensu, że któryś wyciągnął atrapę obrzynu, ale to dzicz.
Co wyciągnął? Po pierwsze obrzyna nie obrzynu. Po drugie wyciągnął standardowy lewarek trapezowy który jest dołączany do każdego (raczej ) auta.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie