👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:10
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Stajan, po pierwsze i ostatnie: Napisałem tak celowo, ale widzę, że ogarnięcie tego Cię przerosło...

MaszAyahuaskę napisał/a:
Stajan, po pierwsze i ostatnie: Napisałem tak celowo, ale widzę, że ogarnięcie tego Cię przerosło...
![]()
On nie rozkminil Twoich obchodów rozkmin

Patrzcie jaki świetny obraz autyzmu pasażer sobą reprezentuje: beztrosko siedzi jak księzniczka na miejscu pasażera i pewnie jeszcze rozprasza kierowcę gadając jaki to jest świetny, nie patrzy tam gdzie kierowca praktycznie nie widzi bez wychylenia się z fotela, nie mówi że auto jedzie pomimo iż by zoabczył gdyby tylko niedorozwinięty łeb odwrócił, to powoduje wymuszenie pierwszeństwa i kraksę, to wyskakuje do tamtego kierowcy zwalając na niego winę, robi borutę bo mu tak się chcę, wyskakuje z pięsciami i jeszcze bić się nie potrafi.
Po prostu niedorozwinięty kretyn.
Po prostu niedorozwinięty kretyn.
T-Bagowa napisał/a:
zawsze wina wyjeżdzającego, zawsze
Art. 23. ust. 1, pkt. 3 (PRD):
Cytat:
Art. 23
1. Kierujący pojazdem jest obowiązany:
3) przy cofaniu ustąpić pierwszeństwa innemu pojazdowi lub uczestnikowi ruchu i zachować szczególną ostrożność, a w szczególności:
a) sprawdzić, czy wykonywany manewr nie spowoduje zagrożenia bezpieczeństwa ruchu lub jego utrudnienia,
b) upewnić się, czy za pojazdem nie znajduje się przeszkoda; w razie trudności w osobistym upewnieniu się kierujący jest obowiązany zapewnić sobie pomoc innej osoby.
tak jest

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie