👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59
🔥
Polskie efekty specjalne V3!
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
micha_micha napisał/a:
Szkoda że 14 lat temu nie było zdalnego nauczania. Chętnie bym się pozbył w taki sposób babki od polskiego co to mnie 2 lata na każdej lekcji do odpowiedzi brała od tak sobie.
Miała chcice na ciebie..a ty gupi nie zauważył

na stronie z linku "Posiadam inteligencję emocjonalną umożliwiającą rozpoznawanie potrzeb innych osób i efektywny mentoring." hahaha
Niechce mi się słuchać więc wchodze w komentarze żeby zobaczyć kto ma rację

Nindza napisał/a:
Niechce mi się słuchać więc wchodze w komentarze żeby zobaczyć kto ma rację
a warto, no, chyba że oglądasz meczyk Polaków na Euro2020
Tak wygląda poziom państwowych studiów. Chyba na każdym wydziale jest ze dwóch lub trzech niezrównoważonych pojebów emocjonalnalnych którzy nie wiadomo dlaczego "nauczają" a bardziej podbijają swoje ego znęcając się na studentach. Teraz gdy studentów jest mniej na uczelniach (bo do woja nie ciągną) to takie kwiatki uczelnię bolą, wcześniej to była zwykła brecha ze studenciaka, mogłeś sobie zgłaszać gdzie chcesz studentów było w opór.
Mam dysonans poznawczy. Skoro nauczyciel sam o sobie mówi że jest nauczycielem a nie nauczycielką to dlaczego uczeń zwraca się do niego "proszę pani" ?
micha_micha napisał/a:
Szkoda że 14 lat temu nie było zdalnego nauczania. Chętnie bym się pozbył w taki sposób babki od polskiego co to mnie 2 lata na każdej lekcji do odpowiedzi brała od tak sobie.
ot tak sobie .... miała powód, bo jesteś do tej pory centralną częścią kapusty.
Dupaapud napisał/a:
Opiła się Absolutem i oto efekt
Znaczy się kaczan?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie