Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Niepotrzebna kłótnia
Konto usunięte • 2025-01-05, 18:19
Kończy się śmiercią kierowcy samochodu.

Translator:

ukryta treść
Kłótnia dotycząca ruchu drogowego w Pendik w dystrykcie Dumlupınar zakończyła się śmiercią. Kłótnia słowna, która rozpoczęła się pomiędzy TY i YS, przerodziła się w brutalną bójkę po interwencji brata Y.S., A.S. AS został poważnie ranny w wyniku zranienia T.Y. w szyję.

Natychmiast po zdarzeniu na miejsce wysłano policję i zespoły ratownictwa medycznego. TY, którego rannego zabrano do szpitala, mimo podjętych działań nie udało się uratować i stracił życie.

Policja złapała A.S., który uciekł po incydencie, w Sultanbeyli i zatrzymała go. Policja zatrzymała YS na miejscu zdarzenia. Policja wszczęła szczegółowe śledztwo w sprawie zdarzenia.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Geraldinio 2025-01-05, 18:31 16
Ja p🤬lę... no ja szanuję was chłopaki, że wrzucacie tu jakieś materiały, ale przeczytajcie chociaż RAZ to co translate przetłumaczyło, bo oczy krwawią. W oryginalnym tureckim chyba bym więcej zrozumiał.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
KuBuX 2025-01-05, 19:34 2
Coś pięknego xd
Zgłoś
drakasraka 2025-01-05, 23:52 2
Sławek czy Edek? Kto jest synem, kogo? Który ma zimną rękę? Komu buty spadły?
Zgłoś
tupacaveli 2025-01-06, 2:43 3
TY tego AS tym YS że ten AS umarł przed TY czy jak?
Zgłoś
durabo2 2025-01-06, 8:29 1
Ale Tyas czy Asty się zdziwił że pod kaskiem nie jest jego baba i oddał co zaskakuje bo przecież swoją Asty miał w samochodzie
Zgłoś
majmarek 2025-01-06, 9:55
Geraldinio napisał/a:

Ja p🤬lę... no ja szanuję was chłopaki, że wrzucacie tu jakieś materiały, ale przeczytajcie chociaż RAZ to co translate przetłumaczyło, bo oczy krwawią. W oryginalnym tureckim chyba bym więcej zrozumiał.

może filmiki o tych YS , AS, TY poszukam na YT ? GIT ? .

podpis użytkownika

ufffffff
Zgłoś