👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jako osoba pracująca w tym zawodzie, powiem tylko ze wszystko prawidłowo i jak juz dojdzie do strzelania co jest baaaaardzo rzadkie to strzela się w kierunku po prostu skifa w celu odstraszenia a trafienia idealne to raczej nie taka łatwa rzecz do wykonania. Dla tych co chcieli by dostac ta robote to ostrzegam ze zeby godziwie zarabiac nalezy mieć staż w wojsku kilkuletni inaczej dostaja kiepskie roboty i mniej płatne. Z doświadczeniem ofert pracy jest mnóstwo ale należy wpierw odbyć dość kosztowne kursy chyba ze sie uda je zaliczyć jeszcze w woju bo są objęte rekonwalescencją z wojska.
"rekonwalescencja" z wojska? jestes pewien ze znasz znaczenie tego slowa?

Słaby sprzęt, słabe wyszkolenie. Z takimi armguardami nic tylko uciekać do cytadeli i modlić się, że SSAS zadziała szybko.
A prawda jest taka, że całe piractwo morskie to jeden wielki biznes. Biznes nakręcany przez firmy ochroniarskie. Raz na jakiś czas pomagają organizować tzw ataki, a potem się to nagłaśnia żeby ludzie "byli świadomi".
Skąd to wiem? - Robię w zawodzie.
A prawda jest taka, że całe piractwo morskie to jeden wielki biznes. Biznes nakręcany przez firmy ochroniarskie. Raz na jakiś czas pomagają organizować tzw ataki, a potem się to nagłaśnia żeby ludzie "byli świadomi".
Skąd to wiem? - Robię w zawodzie.

Cytat:
"rekonwalescencja" z wojska? jestes pewien ze znasz znaczenie tego slowa?
*rekonwersją wybacz dun slownik mi poprawił i nie zwróciłem uwagi

Ja to bym z każdej burty zamontował stacjonarny ciężki karabin maszynowy. Sądzę, że było by to o wiele skuteczniejsze.
No nie, z każdej burty ,,okopane" stanowisko, druty kolczaste vs ludzie na pontonie - tak samobójczych misji to nawet w Call of Duty nie było a Ci dalej płyną w zaparte. Zastanawiałem się co oni tam w ogóle za ładunek mają że taka ochrona ale widzę że na bazie czy jak to się tam nazywa mają ,,Protect the Environment" no i to w zasadzie robią.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie