👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zapierdziela ładnie, to jest precyzja jak o milimetry mija kołem barierki

troszkę przyspieszony filmik. Przejechał okrążenie w około 1:12, a rekord należy do Schumachera i wynosi 1:14:439
Ale i tak robi wrażenie
Ale i tak robi wrażenie

Na super slicach to sobie moze poszalec, ciekawe ile mial paliwa w baku i jesze ile drsu uzywal. O kersie juz nie wspomne. Reasumujac - na treningach to moze szalec, ale w wyscigu jakos mu nie poszlo.

@lapps to nie jest trasa, tylko tor. Okrążenie ładne, ale bardziej podobało mi się Kubicy z 2010

taa tor i to bez kitu ten sam. troche sie ma pamiec fotograficzna
Nie wiem dlaczego liczyłem na to że wyprzedzi go jego własne koło... Zawiodłem się.
nuda.. wszyscy zyją, nikomu nogi nie urwało, nic sie nie pali, nie lata, a szwabik nawet z toru nie wylecial i z wszystkimi kołami do mety dotarł.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie