📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:44

tak też powinno się postępować w sytuacji próby samobójczej.
Takie akcje, to ja lubię. Po co ryzykować życie dla sierściucha, ja można go wodą jeb*ąć. Jak spadnie i przeżyje mówi się trudno

To żadna nowość
Jestem strażakiem i nie raz "strącaliśmy" kota prądem wody. Jeżeli kot siedzi na drzewie to albo chce tam siedzieć i siedzi sobie nawet kilka dni, d o czasu aż zgłodnieje
albo wszedł i nie potrafi zejść. W przypadku gdy siedzie tam już kilka dni i straż nie ma innej możliwości to właśnie w ten sposób ściąga kota. Jeszcze mi się nie zdażyło, żeby się nie udało
Pozdrawiam

Pozdrawiam
bu7aaa napisał/a:
To żadna nowość
Jestem strażakiem i nie raz "strącaliśmy" kota prądem wody. Jeżeli kot siedzi na drzewie to albo chce tam siedzieć i siedzi sobie nawet kilka dni, d o czasu aż zgłodnieje
albo wszedł i nie potrafi zejść. W przypadku gdy siedzie tam już kilka dni i straż nie ma innej możliwości to właśnie w ten sposób ściąga kota. Jeszcze mi się nie zdażyło, żeby się nie udało
![]()
Pozdrawiam
Piwo dla strażaka! Mam nadzieje, że nie zapomnisz o społeczności sadistica gdy dojedziesz na miejsce wypadku!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie