to się popisali......... statystyki muszą być
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-03-30, 19:43
Jeden starszy posterunkowy, trzech posterunkowych. Strzelam, że na służbie nie więcej niż 3 miesiące. To pewnie właśnie taka sytuacja, o której opowiadał ten "nawrócony policjant". Takich to najłatwiej wysłać z nakazem wypisania mandatu w teren.
W sumie w środku jeszcze sierżant. Nie więcej niż rok służby.
A kto synalkowi kazał łykać zawiniątko? Pewnie sam zadzwonił z prośbą o interwencję, bo jakim cudem nagle się znalazł w krzakach z telefonem gotowym do nagrywania? Nawet lampę włączył... Kupił piwo za 3zł... Kumpel, czy może sam mu kupił?
tego żula co nagrywa tez mogli do pierdla wsadzić, było by czyściej na ziemi
konto usunięte
2015-03-30, 21:22
Oni liczą na to że gościu podpisze mandat bo się nie zna na przepisach. Zabronione jest picie w miejscach takich jak ulice, place i parki. Jeżeli to nie jest park ... a nie wygląda ... to gościu się wywinie w sądzie. Ustawa o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi w art. 14 ust. 1 i 2a-6
Myślałem że mu żyłka pęknie... co za gumiok
konto usunięte
2015-03-30, 22:06