Jebie mi to prowokacją ze strony tego pojeba co nagrywał. Tak jak wcześniej ktoś napisał - pewnie sam zadzwonił na policję aby nagrać. Nie chce mi się wierzyć ,że przypadkiem tam był i przypadkiem akurat policja podjechała zabrać lumpa za chlanie.
Dodatkowo słyszę w filmie ,że '2 radiowozy przyjechały' a ja tam widzę tylko jedną policyjną sukę. Specjalnie obejrzałem to 2gi raz aby sprawdzić ilość.
To już chyba 3ci albo 4ty filmik tego z🤬ba. To jest ten gość co jego synek pod wpływem dopalaczy czy tam narkotyków się udusił wp🤬lając torebkę z biedry a potem p🤬lili w mediach ,że policja go udusiła?
Sam nie przepadam za niektórymi policjantami i mam pewne powody do tego (i to zasadniczo ze swojej winy) ale jakoś mnie na ulicy nie zaczepiają bez powodu, nie spisują bez powodu (a właściwie wcale nie spisują bo ja im nie daję powodów do tego) i nie odp🤬lają niczego innego co 3/4 z🤬bów w necie pokazuje jako niby policyjne zaczepki.
Robotę mają ciężką i nie ich wina ,że muszą dop🤬lać mandatami za takie rzeczy. Jak zap🤬lasz powyżej ograniczenia prędkości to też nie możesz mieć pretensji ,że ci mandat dop🤬lą do nikogo poza sobą bo dop🤬lałeś. Łamiesz przepisy = licz się ze skutkami jak cie złapią.
Nie znam nikogo kogo by policja zaczepiała i się dojebywała bez powodu ani żadnego policjanta który by się dop🤬lał bez powodu.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !