Tak jak w tytule filmik przedstawia moje umiejętności z zakresu (Planche-Handstand) co jest malym kawaleczkiem, ale moim ulubionym dyscypliny zwanej Street Workoutem. Zapraszam do trenowania tego sportu bo warto. Komentujcie i udostepniajcie. POZDRO
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
a nogi? jeszcze troche i bedziesz jak prawdziwa kura wyglądał
kupiłem sobie dziś drążek do podciągania, przyszedłem uradowany do domu nie mogąc się doczekać aż spompuje bica, gdy się okazało że drzwi za wąskie :/
co teraz?
co teraz?
Mam pytanie brałeś jakieś odżywki ?
Osobiście mam kumpla który też to trenuje ale żadnych odżywek nigdy nie brał i nie jest tak "przykokszony" zwykły szczupły chłopak
Osobiście mam kumpla który też to trenuje ale żadnych odżywek nigdy nie brał i nie jest tak "przykokszony" zwykły szczupły chłopak
Hmmm nie zarabiam nawet bo nie mam praw do audio. Pytania dawajcie mi na fanpage ! PS. Filmik z cwiczeniami dla poczatkujacych : Kura - beginner to expert
Szikaa napisał/a:
Mam pytanie brałeś jakieś odżywki ?
A jakie znaczenie mają odżywki, jeśli nie ma się odpowiedniej diety?
To, czy rosną nam mięśnie, czy nie, zależy w 90% od tego, co jemy.
Odżywki to tylko pomoc, wszelkie siłowniane cioty myślą, że jak zjedzą jakąś chemię w proszku, to staną się duzi.
Odżywki działają dopiero wtedy, gdy masz dopiętą dietę, ale nie możesz już jeść lepiej/więcej.
Osobiście ćwiczę od prawie 5 lat, zaczynałem od wzmacniania się na siłowni pod kątem boksu, jednak szybko zrezygnowałem ze sportów walki i zostałem przy siłowni. Nigdy nie jadłem żadnych odżywek, nie było mi to do niczego potrzebne. 4200 kalorii dziennie z dobrej jakości pożywienia, rozparcelowane na 5 posiłków i dobra regeneracja. Ważę 91 kg, mam 179 cm wzrostu. Wszyscy szukają w obecnych czasach drogi na skróty, lecz takim myśleniem niczego się nie osiągnie. Budowanie masy mięśniowej wymaga wielkiego poświęcenia, wilu wyrzeczeń i dużej wiedzy i trwa po prostu długo.. Nikt z tych, którzy po 3 miesiącach brali się za odżywki "krełatynki, gejnerki" nie osiągnął wiele, większość sie wycofała. Ludzie o słabej woli.
ja pitole, jaki masakrator. Ja kupiłem sobie całkiem niedawno drążek stacjonarny z opcją do dippów i takie tam...i kurfa, ciężko jest opór, ale siła naprawdę szybko idzie do przodu. Po takie wyniki jak robi ten Kura trzeba pracować latami i to ciężko pracować, ale zajawka opór, bo to chyba jedyny taki sport, gdzie widać dość szybko efekty jak się dobrze odżywia. Wielki szacunek dla typa! Mam nadzieję, że mi zapał nie minie zbyt szybko.
Niestety, ale zgodzę się z moimi przedmówcami. Sam tytuł jest już trochę narcystyczny. No, ale poza tym wielkie gratulacje dla Ciebie. Sam trenuję kalistenikę i przyłączam się do autora w promowaniu tego sportu. Wiadomo, że trzeba się o wiele bardziej postarać, żeby efekty sylwetkowe były zadowalające, ale siła i sprawność jest nieporównywalnie lepsza niż po siłowni.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie