Tak jak w tytule filmik przedstawia moje umiejętności z zakresu (Planche-Handstand) co jest malym kawaleczkiem, ale moim ulubionym dyscypliny zwanej Street Workoutem. Zapraszam do trenowania tego sportu bo warto. Komentujcie i udostepniajcie. POZDRO
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
PS. Wszelkie zapytania prosze kierowac na moj fanpage: Kura - handstand, street workout nie tutaj
Znowu Ty? Szacun za to co robisz i w ogóle, ale może starczy tej autopromocji na sadolu?
Już parę filmów tu wrzuciłeś, ten się od nich nie bardzo różni. Enough is enough, jak to mówią na Kremlu
@Swka spytaj sie osob ktorym pomoglem, nie musze byc glaskany po glowce ani chwalony wiem ile ja i moje treningi sa warte i nie obchodzi mnie akurat tutaj zdanie innych, bo bede cwiczyl i cwiczyl. Kogo mi sie uda zmotywowac tego mi sie uda i najbardziej sie ciesze jak widze ze po roku odzywa sie do mnie znow i widze, ze juz jest dobry przypominaja mi sie moje poczatki. Wiadomo, ze wrzucam przede wszystkim tutaj te video zeby sie wypromowac, po to mam kanal na YT zeby zebrac jakis subskrybentow, a nie zebym sam ogladal te filmiki to chyba proste nie ? Pozdrawiam wszystkich cwiczacych, a hejty nie przestajcie tego robic, nawet nie wiecie jak to motywuje. Pozdro dla cwiczacych i kumatych
Powtarzam jakies pytania to na fanpage: Kura - Handstand, street workout
Powtarzam jakies pytania to na fanpage: Kura - Handstand, street workout
Gdyby kura nie wrzucał tutaj swoich filmików nawet nie pomyślałbym o ćwiczeniu street workaut'u.Zmienił moje pasje i zainteresowania.Nie wiadomo czy oglądnie go ktoś nowy i też zacznie porządnie ćwiczyć.
byś zrobił jak wygląda progresja do planche z polskim komentarzem, pozdro
niech sobie chłopak ćwiczy. tylko stary odpuść pisanie bo po tych erudycyjnych popisach wyżej jestem przekonany, że masz większy obwód "bajcka" niż IQ
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie