👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tasior87 napisał/a:
talent jest, cycków ni ma
Chyba u skrzypaczek cycki to wyznacznik talentu. Im mniejsze cycki tym większy talent.
Kolejny przykład:
Vanessa-Mae

podpis użytkownika

Skrzypaczki powinny mieć właśnie większe cycki, łatwiej było by im grać na takiej podusi

Podsumujmy:
grając na skrzypcach stworzy nawet znośny kawałek muzyki
będąc w kuchni zrobi śniadanie, obiad, kolacje, przyniesie kieliszki i posprząta
5 do 1
kuchnia wygrywa
grając na skrzypcach stworzy nawet znośny kawałek muzyki
będąc w kuchni zrobi śniadanie, obiad, kolacje, przyniesie kieliszki i posprząta
5 do 1
kuchnia wygrywa

Cytat:
ak widac czasem warto jest wypuścić kobiete z kuchni
Zawsze może grać w kuchni np. na garach.

a niech sobie gra. w nocy oczywiście jak wszyscy będą spać i z dala od ludzi żeby nikogo nie pobudzić, no i rano skoczy po świeże bułki, cud kobieta. trochę za chuda ale kto powiedział że nie można miec kilku kobiet.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie