👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:45

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@typo
Nie kłam. Nikt w Egipcie nie zaprowadził szariatu. Ani w Libii.
Rasista z zasady musi być też kłamcą albo idiotą.
Nie kłam. Nikt w Egipcie nie zaprowadził szariatu. Ani w Libii.
Rasista z zasady musi być też kłamcą albo idiotą.

wojna to wojna. nie podoba sie ? Po co sie do woja pchal ? Na psychologie niech idzie z tym filmem.
@typo
Sprawa się wyjaśniła. Nie jesteś kłamcą, jesteś idiotą.
Artykuły o niezadowoleniu z chaosu po rewolucji uznajesz za dowód wprowadzenia prawa koranicznego.
Przeczysz samem sobie: "Niej jestem rasistą, nie mówię o jednostkach". To przecież rasiści nie mówią o jednostkach, tylko o Arabach, których trzeba to i tamto, Czarnych, którzy to i tamto. I zawsze zaczynają zdanie od "nie jestem rasistą".
O Polakach też tak mówili w XIX i XX wieku, że jesteśmy zbyt ograniczeni, żeby mieć własne państwo, i trzeba nas trzymać za mordę.
Sprawa się wyjaśniła. Nie jesteś kłamcą, jesteś idiotą.
Artykuły o niezadowoleniu z chaosu po rewolucji uznajesz za dowód wprowadzenia prawa koranicznego.
Przeczysz samem sobie: "Niej jestem rasistą, nie mówię o jednostkach". To przecież rasiści nie mówią o jednostkach, tylko o Arabach, których trzeba to i tamto, Czarnych, którzy to i tamto. I zawsze zaczynają zdanie od "nie jestem rasistą".
O Polakach też tak mówili w XIX i XX wieku, że jesteśmy zbyt ograniczeni, żeby mieć własne państwo, i trzeba nas trzymać za mordę.
Ciekawe kiedy popełni samobójstwo strzelając sobie pięciokrotnie w tył głowy .
Równie dobrze taki sam weteran może przedstawić sytuację w Iraku w zupełnie odmiennym świetle i też w jakiejś cząstce będzie prawdziwa. Ten akurat powiedział to co ludzie chcieli usłyszeć i tyle. Wbił się idealnie w myślenie większości i to dało mu takie oklaski i wzruszenie.
Co tam robił plakat BLACKWATER? sami pojechali tam zarabiać kase, a nie przejmować się rasizmem...

JaE napisał/a:
To źle czujesz bo to nagranie jest stare.
To dziekuje Ci mistrzu przynajmniej jestem w pełni świadomy że gościu już nie żyje

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie