👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:14
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak naprawdę, wszystkie bunty i pucze przeciw władzy w krajach arabskich, po cichu lecz na wielką skale wspierała CIA, taka jest prawda, szkolili, przerzucali bron, tu nie chodzi o zwalczenie dyktatury, tu chodzi tylko o interesy $$$ najzwyklej w świecie o kasę. Wiem że nie powiedziałem niczego odkrywczego, ale patrzmy na Rwanda, ludobójcy z plemienia Tutsi ukrywają się w Francji i mimo sprzeciwów różnych organizacji nie ma możliwości ekstradycji, ale już w Libii francuskie lotnictwo wojskowe wspierało rebeliantów, pytanie dlaczego? Bo już wtedy francuski rząd ustalił warunki wydobycia ropy dla francuskich firm petrochemicznych, piszą o prawach człowieka a na swojej ziemi maja ludobójców chronionych przez system.

Kolejny anty-amerykański temat... prosze bardzo idzcie się przytulić do Ruskich albo arabusów którzy są tacy biedni. Weterani Rosyjscy to jeszcze gdzieś tam gniją w kołchozach na syberii podobnie jak wielu innych działaczy/wojskowych/dziennikarzy... o tym nikt nie powie.
Lubię USA za to, że jest zajebiście zaawansowane i to, że leją arabusów jest akurat dobre. I w dupie mam to, że poszli tam po ropę czy żeby przetestować nową broń. POlak to zawsze się będzie czepiał. Niezależnie kto kogo bije i dlaczego. Każdy POlak to jest ekspert od wojskowości/nauki/polityki. I pierwsze co to wypomina, że obywatele USA to są tacy zacofani i mają IQ pączka... zaskoczę was bo najnowsze badania wykazały, że to właśnie POlska jest jednym z najbardziej zacofanych i zidiocialych krajów świata... dziwi was to? A mnie nie, bo gdzie bym nie poszedł to większość ludzi których spotykam nie posiada nawet podstawowej wiedzy z zakresu ogólnego. Większość patałachów nie wie nawet kiedy wybuchła II wojna światowa. Ale co tam... lepiej zrobić flame na USA, że to oni nie wiedzą kiedy my byliśmy napadnięci albo kiedy rosjanie nas ładowali w dupe. Oni mieli własną wojnę z Japonią i np. ja nie pamiętam większości ważnych dat w historii USA.
Żal mi tego POlakowania
no i każdy POlak to oczywiście - teoria spisku i pięciokrotny strzał w tył głowy... moge wiedzieć jak powiązaliście śmierć byłego dowódcy gromu z USA? Bo nie mam pojęcia. Ale to trzeba wiedzieć chociaż to, że GROM był w USA tak szanowany jak żadna inna jednostka specjalna.
Proszę nie mylić USA z porachunkami politycznymi w POlsce... już wam się w dupach poprzewracało od Tuskowej prorosyjskiej propagandy, że wszystko to wina USA i PiSu?
Lubię USA za to, że jest zajebiście zaawansowane i to, że leją arabusów jest akurat dobre. I w dupie mam to, że poszli tam po ropę czy żeby przetestować nową broń. POlak to zawsze się będzie czepiał. Niezależnie kto kogo bije i dlaczego. Każdy POlak to jest ekspert od wojskowości/nauki/polityki. I pierwsze co to wypomina, że obywatele USA to są tacy zacofani i mają IQ pączka... zaskoczę was bo najnowsze badania wykazały, że to właśnie POlska jest jednym z najbardziej zacofanych i zidiocialych krajów świata... dziwi was to? A mnie nie, bo gdzie bym nie poszedł to większość ludzi których spotykam nie posiada nawet podstawowej wiedzy z zakresu ogólnego. Większość patałachów nie wie nawet kiedy wybuchła II wojna światowa. Ale co tam... lepiej zrobić flame na USA, że to oni nie wiedzą kiedy my byliśmy napadnięci albo kiedy rosjanie nas ładowali w dupe. Oni mieli własną wojnę z Japonią i np. ja nie pamiętam większości ważnych dat w historii USA.
Żal mi tego POlakowania
no i każdy POlak to oczywiście - teoria spisku i pięciokrotny strzał w tył głowy... moge wiedzieć jak powiązaliście śmierć byłego dowódcy gromu z USA? Bo nie mam pojęcia. Ale to trzeba wiedzieć chociaż to, że GROM był w USA tak szanowany jak żadna inna jednostka specjalna.
Proszę nie mylić USA z porachunkami politycznymi w POlsce... już wam się w dupach poprzewracało od Tuskowej prorosyjskiej propagandy, że wszystko to wina USA i PiSu?
Cytat:
najnowsze badania wykazały, że to właśnie POlska jest jednym z najbardziej zacofanych i zidiocialych krajów świata... dziwi was to?
Podaj proszę źródło tych badań, oraz przez kogo zostały wykonane. Bo powoływanie się na ekspertów, doktorów i profesorów to powszechna metoda wykorzystywana przez "wolne" media.
A teraz takie pytanie. Kto z was przebywał na terenie objętym religią muzułmańską ?.
Zasada tam jest taka jeżeli nie narzucasz im swoim poglądów, Oni będą szanować Twoje poglądy.
To że wszyscy Arabowie to zagorzali barbarzyńcy, którzy w imię Boga będą zabijać niewiernych i chcą ekspansji swoje rasy na cały świat to wymysł i narzędzie Izraela po wojnie izraelsko-arabskiej.
W całej swoje historii kraje arabskie nie rozpoczęły wojny z własnego wyboru, w sposób który jednoznacznie wskazywał by na nich jako agresora.

prawda jest taka ze gdybysmy to my w Polsce mieli zloza ropy wielkosci tych muzumanskich, to nie muzumanie a chrzescijanie byli by na celowniku ameryki

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie