mało sadystyczne ale gość ma talent
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:58
🔥
Chłop w czepku był -dlatego odpłynął
- teraz popularne
Dlaczego ja na takich nigdy nie trafię....co najwyżej żebrzący cygan ;( .
jarmark dominikański, Gdańsk, ul. Długa, przynajmniej 3 się takich trafi
W każdej turystycznej mieścinie, zwłaszcza nad morzem znajdzie się minimum 2 takich cudaków.
Jestem artystą, maluję - powiem tak: Spray to niewiarygodnie trudna technika malarska, ale to co widać wyżej jest technika charakteryzującą się prostym schematem i zapewniam, ze ogarnąłby to po kilku próbach każdy. Ci uliczni artyści malują w kółko ten sam obrazek w innych odsłonach kolorystycznych i tyle. Sam widząc to poraz pierwszy byłem pod wrażeniem- teraz mnie to denerwuje.. W każdej turystycznej mjescowości ta sama sztuka i stagnacja artystyczna..
@2up
No tak. Dla innego artysty, który zna się na malowaniu to może być sztampa, ale dla ludzi na ulicy jest to fajna ciekawostka. Zawsze można sobie kupic taki obrazek i powiesić na ścianie. Fajnie jest też popatrzeć na proces tworzenia tegoż dzieła.
No tak. Dla innego artysty, który zna się na malowaniu to może być sztampa, ale dla ludzi na ulicy jest to fajna ciekawostka. Zawsze można sobie kupic taki obrazek i powiesić na ścianie. Fajnie jest też popatrzeć na proces tworzenia tegoż dzieła.
SZ napisał/a:
Mogę tylko potwierdzić. Dupa nie artysta w Jastrzębiej Górze poznałem takiego gościa i miał chyba 8 wzrów i dawał tylko inne kolory, a jak go ktoś kiedyś poprosił żeby namalował coś innego to nie potrafił. Sam mówił że od 10 lat maluje to samo.Jestem artystą, maluję - powiem tak: Spray to niewiarygodnie trudna technika malarska, ale to co widać wyżej jest technika charakteryzującą się prostym schematem i zapewniam, ze ogarnąłby to po kilku próbach każdy. Ci uliczni artyści malują w kółko ten sam obrazek w innych odsłonach kolorystycznych i tyle. Sam widząc to poraz pierwszy byłem pod wrażeniem- teraz mnie to denerwuje.. W każdej turystycznej mjescowości ta sama sztuka i stagnacja artystyczna..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie