Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Niesamowity cinematic od Blizzarda (Starcraft 2)
konto usunięte • 2013-01-22, 13:36
Co prawda zj🤬i Diablo 3 a Starcraftem 2 rządzą prawa absurdu przez ciągłe "łatanie" w poszukiwaniu złotego środka i balansu ale animacje to potrafią robić sukrwysyny

Moim skromnym zdaniem mogą wchodzić na rynek filmów. Perspektywa obejrzenia pełnometrażówki o uniwersum Diabola czy Starcrafta wydaje się być ciekawa (zwłaszcza tego pierszego)
Polecam rozdziałkę 1080p na yt:
/watch?v=MVbeoSPqRs4
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-01-22, 19:39 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-22, 19:44
gdzieś słyszałem o Warcraft The Movie robionym przez Blizzarda...
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-22, 19:45 1
Jeszcze za czasów gimnazjum wszyscy się gatunkiem podniecali, a teraz liczy się grafika i w ogóle...
Zgłoś
Koperek 2013-01-22, 19:47
Beznadziejna tematyka. Po cholerę walczą z tym dziadostwem skoro dysponują taką technologią dzięki której skolonizowaliby inną planetę.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-22, 20:01 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-22, 21:19
Soltec co to za anime ??
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-22, 21:45
Suty_dziobaka napisał/a:

Do czego zmierzam? Takich animacji w kinie NIGDY nie zobaczysz, bo żadna wytwórnia w Ameryce nie zaryzykowałaby tworzenia filmu na takim poziomie, z takim budżetem i o takiej tematyce.

Moze to i lepiej.

Osobiscie boje sie dzisiejszych ekranizacji gier komputerowych. Po obejrzeniu takich "Tekken" czy "Silent Hill: Revelations" zwatpilem, ze hollywood moze wyprodukowac dobra adaptacje.
Na sama mysl o ekranizacji Star Craft przechodza mnie ciarki. Zwlaszcza, po lekturze "Krucjaty Liberty'ego" Jeffa Grubba. Ksiazki, ktorej fabula jest umiejscowiona w realiach pierwszego Star Crafta. Sakramencki gniot. Ze tez wydaje sie na swiecie wogole takie ksiazki...
Zgłoś
konował 2013-01-22, 21:59
Zgłoś
Quietkiller 2013-01-23, 0:57 1
kurczasty napisał/a:

I nie straszcie mnie, że nie będzie Warcrafta IV?

Nope Warcrafta IV nie bedzie bo historia jest kontynuowana w WoWie a dokladniej w dodatku Wrath of the lich king end game bossem jest Arthas ktory ginie a w nastepnym dodatku o tytule cataclysm azeroth sie zmienia przez Deathwinga a po catalysmie nadchodzi era Mist of Pandaria gdzie glowna role odgrywaja Pandareni ( end gameowym bossem ma byc Garosh hellscream ktory byl Chieftainem Hordy po tym jak thrall odszedl by uratowac azeroth przed zaglada Deathwinga)

A co do cutscenek Blizza to najbardziej chyba zawodzi Smierc Arthasa ... epicka walka ale ending....ehh

Zgłoś
damrud 2013-01-23, 2:50
Zgłoś
dth 2013-01-23, 14:31
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-23, 14:39
Był fajny film Z WH40k o marines Omega. Poszukajcie na ekina gdzies musi byc:)
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-23, 14:58
Ta animacja przekonali mnie żeby zagrać jak najbardziej piwko
Zgłoś
Arex94 2013-01-27, 15:57
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem