Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Niesamowity cinematic od Blizzarda (Starcraft 2)
Konto usunięte • 2013-01-22, 13:36
Co prawda zj🤬i Diablo 3 a Starcraftem 2 rządzą prawa absurdu przez ciągłe "łatanie" w poszukiwaniu złotego środka i balansu ale animacje to potrafią robić sukrwysyny

Moim skromnym zdaniem mogą wchodzić na rynek filmów. Perspektywa obejrzenia pełnometrażówki o uniwersum Diabola czy Starcrafta wydaje się być ciekawa (zwłaszcza tego pierszego)
Polecam rozdziałkę 1080p na yt:
/watch?v=MVbeoSPqRs4
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-22, 14:49 12
bubr32 napisał/a:

Moim skromnym zdaniem mogą wchodzić na rynek filmów

Stworzenie takiej kilkuminutowej animacji to koszt rzędu kilkuset tysięcy $ lub nawet paru milionów. Gdyby mieli z tego zrobić pełnometrażówkę to wydatki na produkcję by horrendalnie wzrosły (100-250 milionów).

W USA gdzie zyski z kin są największe animacja w konwencji military s-f dostałaby kategorię wiekową R, co oznacza, że byłaby dozwolona jedynie dla osób pełnoletnich. Skutkowałoby to niewielkim wpływem kasy z biletów i w konsekwencji stratami dla producentów.

Do czego zmierzam? Takich animacji w kinie NIGDY nie zobaczysz, bo żadna wytwórnia w Ameryce nie zaryzykowałaby tworzenia filmu na takim poziomie, z takim budżetem i o takiej tematyce.
Zgłoś
koło_zamachowe 2013-01-22, 14:59 4
up@

a skąd wiesz ?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-22, 15:31 2
@2xup, poj🤬y jesteś, a avatar to co k🤬a ?
Zgłoś
androgenius 2013-01-22, 15:36 33
Avatar miał kategorię wiekową gimbus. Jak zrobią krwawą animację w uniwersum starcrafta to jestem pierwszy w kolejce ( ustawię wysoki priorytet w utorrencie znaczy się ) do oglądania.

podpis użytkownika

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-22, 16:24 17
kosmopolici ... w Polsce mamy lepsze produkcje jak np. "Lejdis" czy "Kac Wawa" - cudze chwalicie, swego nie znacie ...

Sarah Kerrigan - infected of not - r🤬able ...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-22, 16:33
Odj🤬i numer
Zgłoś
KurwaRomantyk 2013-01-22, 16:38 1
bubr32 napisał/a:

...ale animacje to potrafią robić sukrwysyny

To nie Blizzard robił. Robienie cinematiców zlecają innej firmie (nie pamiętam nazwy, ale jak kogoś to ciekawi to łatwo sprawdzić).
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-22, 16:38 8
Kerrigan zjedz Snickersa, bo jak jesteś głodna to zaczynasz strasznie gwiazdorzyć.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-22, 16:39
to prawda to jest krótki i dopieszczony filmik i łatwo sobie wyobrażać ,,co by było gdyby'' ,
choć niemniej jednak Fajnale były pełnometrażowe, więc 0.X% szanse na realizacje by może były...
Zgłoś
bauns16 2013-01-22, 16:42
tyś jest Diabol:P
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-22, 16:52 2
Wiecie co mnie najbardziej boli w Blizzardzie? Że Warcraft 3 przeszło od razu na WoW, a tej świetnej strategii z wręcz mistrzowską animacją i fabułą zaniechali na rzecz MMO, gry która dała początki LoL'a Doty i wielu innych gier typu Tower Defense. Czy ja się doczekam jeszcze takiej strategii po której ukończeniu zawsze będę miał ciarki i satysfakcje?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-22, 16:54
za stara zawsze piwo.
2 czwarty raz przechodze bo chcę w końcu zobaczyć każde zakończenie
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-22, 16:55
Widziałem lepsze, brak piwa.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-22, 16:58
Film w uniwersum "Might and Magic" to moim zdaniem byłby hit.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie