👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

szefooo napisał/a:
Niemoszlife jak on to sropił?
Naprawdę nie wiesz czy po prostu sobie jaja robisz?
Pszyszetłem sie tu etukofać tlatego katam jak Łowcy B.
Myślałeś sze se jaja ropie?
Myślałeś sze se jaja ropie?
= tu normalnie bym napisał komentarz objaśniający działanie tej "anomalii" =
-------------------------------------------------/~/-------------------------------------
= a tu normalnie dostał bym od normalnych ludzi po dupie i błagania o wybaczenie grzechów od dzieci neo =
-------------------------------------------------/~/-------------------------------------
= a tu normalnie dostał bym od normalnych ludzi po dupie i błagania o wybaczenie grzechów od dzieci neo =
Nazywa się to "Layering" a sporządzenie takiego drinka nie należy do najłatwiejszych...
jedyne co wiem to potem rzygasz w kolorach tęczy
jedyne co wiem to potem rzygasz w kolorach tęczy

widzialem takie miliard razy.. zrobia wam to w kazdym klubie, cocktailbarze gdzie sa przyzwoici barmani...
Proste jak budowa cepa wcale nie smaczne i słabe. Koleś wlewa sok pomarańczowy grenadinę a na górę blue curacao, efek jest taki że w 3 pierwszych jest odrobina alkoholu a w reszcie nic, chociaż bez problemu da się to ulepszyć żeby miało i smak i moc

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie