📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:27
🔥
Medycyna XX wieku ;)
- teraz popularne
🔥
Petarda w windzie
- teraz popularne
Jak takie cFaniaki to niech transmituja w tym czyms mistrzostwa swiata w RPA
.
1:32 słoneczko polsatu- pewnie całą imprezę prowadził krzysiek
zawsze byłem i jestem pod wielkim wrażeniem japońskiej techniki i nauki, oni wyprzedzają nas chyba o całe milenium (z tym, że Polskę wyprzedza nawet afryka)
zazdroszczę im zajebistego dorobku kulturalnego, naukowego, etycznego - chyba jedyny kraj na świecie w którym ceni się jeszcze ludzi moralnie bogatych
piwo dla japońców
zazdroszczę im zajebistego dorobku kulturalnego, naukowego, etycznego - chyba jedyny kraj na świecie w którym ceni się jeszcze ludzi moralnie bogatych
piwo dla japońców
podobno ustrojstwo jest w wiedniu i "wyswietlaja" sie na nim ograniczenia predkosci i komunikaty. na zywo robi jeszcze wieksze wrazenie
Filmik mi się bardzo podoba, jestem pod wrażeniem.
I mega sadystyczny był...
I mega sadystyczny był...
ale tak na prawdę to nie jest trudne technicznie. Jedynie kwestia napisania oprogramowania, które czyta obrazek, przelicza to w odpowiedni sposób na czas otwarcia kanalików, a także zamontowania takowych kanalików, które są sterowane komputerowo. Co nie zmienia faktu, że bardzo fajnie to wygląda.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie