Nie tyle co niesamowity, co nie słuchacie muzyki gdzie ten instrument występuję. Słuchalibyście muzyki poważnej - nie podniecalibyście się.

Normalnie to daję piwo tylko jak mnie coś dogłębnie poruszy (czyt. roz*ebie) , ale to było po prostu zajebiste !
Za M.J. masz piwo !
Za M.J. masz piwo !

Freaqs napisał/a:
Nie tyle co niesamowity, co nie słuchacie muzyki gdzie ten instrument występuję. Słuchalibyście muzyki poważnej - nie podniecalibyście się.
Wiesz, nie każdy k🤬a należy do "elyty"...
WaszMiso napisał/a:
Wiesz, nie każdy k🤬a należy do "elyty"...
Nie każdy podnieca się byle gównem, które jak wiadomo posypane cukrem nie jest ciasteczkiem - a dalej gównem.

Freaqs napisał/a:
Nie każdy podnieca się byle gównem, które jak wiadomo posypane cukrem nie jest ciasteczkiem - a dalej gównem.
To rzuć okiem na harda.
Dla mnie zajebiste, słucham naprawdę wszelakiej muzyki ale tutaj rozj🤬o mnie na cyce połączenie paru ścieżek dźwiękowych za pomocą jednego instrumentu...
@Freaqs - jeśli naprawdę jesteś taki fajny i obeznany w instrumentach smyczkowych to zauważ, że ten kolo nie wydobywa tu tylko dzwięków charakterystycznych dla skrzypiec. Linia melodyczna jest utrzymywana dzięki dźwiękom podobnym do m.in perkusji...
Sory za rozpisanie, ale k🤬a mać typek jest niezły i nie dam go obrażać.
@Freaqs - jeśli naprawdę jesteś taki fajny i obeznany w instrumentach smyczkowych to zauważ, że ten kolo nie wydobywa tu tylko dzwięków charakterystycznych dla skrzypiec. Linia melodyczna jest utrzymywana dzięki dźwiękom podobnym do m.in perkusji...
Sory za rozpisanie, ale k🤬a mać typek jest niezły i nie dam go obrażać.

bo koleś całe życie gra na tych skrzypcach tylko to co w tym filmiku
(szukałem kiedyś innych filmików z innymi piosenkami ale nie znalazłem)

podpis użytkownika
Pij - nie bądź Jehowy!
nie wiem za co te piwa.kumpel gra explosion na fortepianie i sząłu z tego nie robi