👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Po jego r🤬ach do momentu kulminacyjnego tego filmu myślałem że jest pedziem. Analizując ten film możemy dostrzec że nie ma reguły wiekowej jeśli chodzi o uczucia czy cechy charakteru jaką jest np. tytułowa "Nieśmiałość". Płacz kobiety sugeruje odbiorcom że była związana z mężczyzną (chodź niekoniecznie). Ten w ramach przeprosin proponował jej usługi matrymonialne (prawdopodobnie bez żadnych opłat).
Co ja pier*olę. Idę się zabić...
Co ja pier*olę. Idę się zabić...

Za tych dwoje zawsze piwo! Kabaret Hrabi (a najpierw Potem) to jeden z najlepszych. Ach co to były za czasy; wałkowanie kasety wideo do upadłego...

Zajebiste, lepsi są od tych mongołów z Łowców albo Skeczów Męczących.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie