ehhh dzieciaku o avatarze nikt nie słyszał jak ta muzyka powstała prosze cie IC STOND i nie wracaj. Dziecko netu jak chcesz sie wypowiedzieć to utwór pochodzi z 2005 roku z filmu "The Island"
"świetnymi zdjęciami"
k🤬a dobrej w miare jakości leci do 14sek a poźniej c🤬jowy efekt i 1/2 klatek wycięta "a bo k🤬a wygląda to artystycznie".
A tak ogolnie to szkoda czasu. Nie oglądajcie bo gówno.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
k🤬a dobrej w miare jakości leci do 14sek a poźniej c🤬jowy efekt i 1/2 klatek wycięta "a bo k🤬a wygląda to artystycznie".
A tak ogolnie to szkoda czasu. Nie oglądajcie bo gówno.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
dupaaaa.....avatar wzial muze z gilmu "wyspa".
podpis użytkownika
dfgdth
po 3 sekudzie wyłączyłem-dobranoc
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...

muzyka nawet fajna, samoloty (mimo że tylko jako gry i modele) to moje hobby ale...
o co biega?
o co biega?
i do polski złomy nam sprzedadzą zamiast wizy znieść :/

zajebiste,wspaniałe,piękne,cudowne,extra,hiper,mega,boskie,naj,super,mniam,przepiękne.
Idealnie sadystyczno sadistikowe.
Aż sie k🤬a popłakałem
Idealnie sadystyczno sadistikowe.
Aż sie k🤬a popłakałem

Zdjęcia przeciętne w dodatku w kiepskiej jakości - takich zdjęć na portalach fotograficznych jest miliardy, sam kilka ustrzeliłem samolotów przekraczających barierę dźwięku tylko z tą różnicą że nie na lotniskowców
Muzyki się nie da słuchać bo jakieś afrykańskie bity prosto od murzynów.

Muzyki się nie da słuchać bo jakieś afrykańskie bity prosto od murzynów.
co za c🤬j daje takie lipne posty
podpis użytkownika
Mięciutkie trumny dlatwojego przedwcześnie zmarłego dziecka.