Facet takiej niespodzianki się nie spodziewał. Jego wyobrażenia były zdecydowanie skromniejsze, nawet nie marzył o czymś takim, a tu proszę, takie cudo.
Wygląda jakby go jebnęła wycieraczka z samochodu, który nagrywa

podpis użytkownika
Veni Vidi Vyiebane
Co to kurde jest to "Ni c🤬ja sibia"?
To samo mówił ten koleś który nagrywał rozbity samolot pod smoleńskiem. Nigdy nie zapomnę komentarza jednego idioty pod filmikiem który brzmiał: "Ten na końcu mówi Ni c🤬ja Sibir, więc porównuje tą sytuacje do Sybiru gdzie strzelano do Polaków."
Przez niego za każdym razem jak słyszę Ni c🤬ja sibia to mi się kojarzy z Sybirem.
Niech ktoś rozwieje w końcu tą tajemnice bo spać przez to nie moge po nocach.
To samo mówił ten koleś który nagrywał rozbity samolot pod smoleńskiem. Nigdy nie zapomnę komentarza jednego idioty pod filmikiem który brzmiał: "Ten na końcu mówi Ni c🤬ja Sibir, więc porównuje tą sytuacje do Sybiru gdzie strzelano do Polaków."
Przez niego za każdym razem jak słyszę Ni c🤬ja sibia to mi się kojarzy z Sybirem.
No i ma piękną nauczkę na przyszłość. Jakby się zatrzymał jak należy, a nie zostawiał tyle miejsca do poprzedzającego pojazdu to nic by się nie stało.

karinawaw napisał/a:
Co to kurde jest to "Ni c🤬ja sibia"?
ни хуя себе! → ja p🤬lę!
Nie ma za co.