Kontent w 2020.
Jestem ciekaw co przyniesie 2021 bo do przeszłości się nie cofniemy.
maksymilian45 napisał/a:
Kontent w 2020.
Może oby III wojne światową..... Bo tego wagoniku sp🤬olenia nie da się już niaczej zatrzymać jedynie globalnym restartem

silwerbalk napisał/a:
Może oby III wojne światową..... Bo tego wagoniku sp🤬olenia nie da się już niaczej zatrzymać jedynie globalnym restartem
Tak globalny teatr wojny to jedyny ratunek tylko gdzie sp🤬olić żeby nie brać w nim udziału..? Myślę, że najlepiej do afryki tam nie ma o co się bić

Hmm teraz taka myśl mnie naszła, bo wysyp tego typu pok🤬ieńców umysłowych jest oczywistym rezultatem pok🤬ionych czasów, ale może w tym szaleństwie ci umysłowi niedojeby typu trans mają trochę racji przynajmniej ta męska część, która podrabia się za kobiety... BO wiadomo, że świat stoi na głowie i samo bycie kobietą jest około 2 x bardziej cenne od bycia mężczyzną a przez to kobiety mają łatwiej praktycznie w każdym możliwym aspekcie życia i co za tym idzie mają lżejsze łatwiejsze życie. Więc skoro tak jest to dlaczegoby nie zmienić się w kobietę tym bardziej jeśli pojeb ma predyspozycje fizyczne i po "przemianie" nie będzie można go odróżnić od kobiety i w ten sposób ułatwić sobie życia.... hmm pokuriwone ale ciekawe na pewno są z🤬by, które tym właśnei się kierują....
Dobra udało mi się ogarnąć co to za kanały. Ten "blondi", to Natt, a ten drugi to Finn.
Jednak ten pierwszy konkretnie udaje głos xD
Jednak ten pierwszy konkretnie udaje głos xD
żyjemy w pięknych czasach
podpis użytkownika
Nic co obce nie jest mi ludzkie
Pitok napisał/a:
Co o za kanał czy coś? Czuję, że dobre zbyty mogą być.
youtube.com/channel/UCOwnySwHSJ4-TaogUrF72ng
podpis użytkownika
kupujemy rzeczy,Których nie potrzebujemy
za pieniądze, których nie mamy
żeby zaimponować ludziom,
których nie lubimy