👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Worki z piaskiem juz sa. Albo powodz idzie albo gotowi na strzelanine.
maksymilian45 napisał/a:
Z papierosem w ryju. Prawdziwy kozak.
Ale zez przeokrutny

Dobrze że tego z obsługi nie kropnął

maksymilian45 napisał/a:
Dlatego nie wysiadał, ale został zmuszony.
joeblacktwo napisał/a:
Liczyłem ,że trafi w dystrybutor
i gówienko by się stało.
Co wy z tymi papierosami i dystrybutorami. To nie film amerykański tylko szara rzeczywistość.
Niech lepiej na strzelnicę pojdzie, bo cela ma jak baba z wesela/.
maksymilian45 napisał/a:
I nie zapominajmy że se strzela na stacji benzynowej

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie