Koszmar przeżył klient KFC, kiedy w zamówionym kurczaku zamiast mięsa znalazł galaretowatą substancję przypominającą mózg. Nikt z obsługi nie chciał mu wytłumaczyć, czym jest tajemnicze znalezisko w panierce.
Okazało sie, ze to nie mózg a... nerka
pierogi z płucami są akurat spoko, ale nerek nie jadłem, albo nic mi o tym nie wiadomo..
Jak to jest nerka, to i ja jestem nerka :\
widać kawałek już up🤬lił ;p głodny
z................3
2013-01-12, 11:17
majonez, sos, chrzan, magi, sól, pieprz i wjeżdżam w to dziadostwo !!
przemyślałem!!!! jednak nie !! żygałbym na obsługe zza lady!! na wszystkich łącznie z klientami jaak na amerykańckich filmikach szlaufem z ryja !!!!
gdyby trafilo na murzyna to i tak by to opierodolil
Szczęściarz... Teraz pozwie KFC, dostanie kilka milionów odszkodowania i luz do końca życia
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
w................6
2013-01-12, 13:31
Autor naczytał się onetu i wp, albo żywcem skądś to skopiował. Koszmar, k🤬a, narodowa tragedia, terror
e................s
2013-01-12, 13:32
jak 100% wołowiny, to 100%!
s................r
2013-01-12, 13:33
Cytat:
przemyślałem!!!! jednak nie !! żygałbym na obsługe zza lady!! na wszystkich łącznie z klientami jaak na amerykańckich filmikach szlaufem z ryja !!!!
C🤬ja byś zrobił, jedyne co byś mógł zrobić to poprosić grzecznie o zwrot gotówki, a pracownicy kfc rzucali by ci 50 groszówki na podłogę a ty byś je zbierał jak pies
p................7
2013-01-12, 13:35
Nerka pracownika zwolnionego kilka dni temu. Teraz korporacje stają się społecznie odpowiedzialne i przyjazne środowisku więc wdrażają tzw. recycling totalny.
Dostał panierowane cynaderki w knajpie szybkiej obsługi i jeszcze mu źle. A takiej potrawy nie powstydził by się sam Gordon Ramsay
Na pierwszy rzut oka myślałem że to gnijący szczur no ale okazało się że jest to coś smaczniejszego
Farciarz, będzie milionerem.
Oj tam nerki nie są takie złe, troche jebią szczynami, ale panierka nadrabia
podpis użytkownika
www.feranos.eu