Złowił facet rekina, już go wybebeszał a tu taka niespodzianka

Pępowina cięta na odwal i jazda do wody
Miały szczęście skubańce, że nie poszły na ruszt.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
skaM
2012-08-14, 10:00
Cesarskie cięcie
konto usunięte
2012-08-14, 10:18
w tej historii nie będzie happy endu, ... dorosną i we 3 dojadą faceta który zabił ich matkę. Do zobaczenia na hardzie grubasie
Nie poszły na ruszt, poszły wprost do rybiego żołądka, bo są za małe by się obronić. Matka nie była by dumna.
konto usunięte
2012-08-14, 11:11
Wcześniaki to do inkubatora a nie do wody :/
konto usunięte
2012-08-14, 11:32
@up
no akurat rekiny są jajo-żyworodne
@lofix1
Ty tak na poważnie?
konto usunięte
2012-08-14, 12:52
Rozmnażanie
Rekin jest gatunkiem jajożyworodnym. Dojrzałość płciową uzyskuje w wieku około 25 lat[2]. Samica rodzi jednorazowo do 16 młodych.
Cytat:
Ty tak na poważnie?
nie, taki zgrywus ze mnie po prostu
konto usunięte
2012-08-14, 13:00
oł men oł maj gad oł meeeeeeeen
Liczyłem na coś większego, czarniejszego :/
@lofix1
Wystawiasz się okrutnie, ale powstrzymam sadystyczne zapędy - to że coś jest jajożyworodne nie znaczy, że powstaje tam łożysko i co za tym idzie pępowina. Jajożyworodność oznacza, że organizm rozwija się wewnątrz organizmu matki w jaju. Odżywia się żółtkiem. Z jaja. W jajach nie ma łożysk, nie ma pępowin.
konto usunięte
2012-08-14, 14:20
no to juz mewy sie ciesza z obiadu