Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:54
Sejons 2017-03-21, 11:08 3
Ewidentnie stwierdzam że to był traktor!
Zgłoś
nowynick 2017-03-21, 11:19 11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kokos_123 2017-03-21, 11:48
ile razy to musiało być kopiowane, przecież tam pisze 1080p, a tu nawet 144p nie ma
Zgłoś
konto usunięte 2017-03-21, 12:28 12
@up
"tam pisze"... Tam JEST NAPISANE a nie tam pisze.
Jedyna poprawna sytuacja do użycia "tam pisze" jest wtedy gdy idziesz z Andrzejem Januszem Szymborskim po pijaku w nocy aby go do domu odstawić i widzicie podwójnie wjazd do miasta a on pokazuje palcem znak i do ciebie mówi "Tam Pisze!"
Zgłoś
kokos_123 2017-03-21, 16:57 1
@Velture - pójdźmy dalej.
"jest napisane"... tam wyświetla się ( nikt tego tam nie napisał )
Zgłoś
Zadi_ 2017-03-21, 18:51 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
manson__ 2017-03-21, 19:11 1
@kokos_123 - pójdźmy jeszcze dalej.
"wyświetla się"... tam jest wyświetlane ( samo nic się nie zrobi )
Zgłoś
Lukasz2525 2017-03-21, 20:32
Jest napisane.

Tam nikt nie siedzi i nie pisze.
Zgłoś
normale 2017-03-21, 20:51 3
Zgłoś
DarkMachina 2017-03-21, 21:06 2
kokos_123 napisał/a:

ile razy to musiało być kopiowane, przecież tam pisze 1080p, a tu nawet 144p nie ma

Velture napisał/a:

@up
"tam pisze"... Tam JEST NAPISANE a nie tam pisze.
Jedyna poprawna sytuacja do użycia "tam pisze" jest wtedy gdy idziesz z Andrzejem Januszem Szymborskim po pijaku w nocy aby go do domu odstawić i widzicie podwójnie wjazd do miasta a on pokazuje palcem znak i do ciebie mówi "Tam Pisze!"

Różnica między pisze i jest napisane jest taka jak między sra i jest nasrane
Zgłoś
mrcichy90 2017-03-21, 23:32 1
raz przez takiego uja przeprowadziłem sobie test łosia w niekontrolowanych warunkach. Podwójna ciągła, zakręt, z przeciwka jedzie samochód i oślepia (od mojej strony łuk był w lewo, a światła mamy asymetryczne w Polsce) a jakiś pacan stanął sobie w połowie łuku czarnym samochodem z wyłączonymi światłami. Wiecie co mnie uratowało od zderzenia? Odbite światło od tablicy rejestracyjnej która na całe szczęście jest odblaskowa. Do dzisiaj mam ten widok przed oczami.

Ludzie! Myślcie!
Zgłoś
szpidi 2017-03-22, 9:50
obejrzyj filmik to będziesz wiedział
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem