czy to czołówka? czy dupówka
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:54
ile razy to musiało być kopiowane, przecież tam pisze 1080p, a tu nawet 144p nie ma
@up
"tam pisze"... Tam JEST NAPISANE a nie tam pisze.
Jedyna poprawna sytuacja do użycia "tam pisze" jest wtedy gdy idziesz z Andrzejem Januszem Szymborskim po pijaku w nocy aby go do domu odstawić i widzicie podwójnie wjazd do miasta a on pokazuje palcem znak i do ciebie mówi "Tam Pisze!"
Jedyna poprawna sytuacja do użycia "tam pisze" jest wtedy gdy idziesz z Andrzejem Januszem Szymborskim po pijaku w nocy aby go do domu odstawić i widzicie podwójnie wjazd do miasta a on pokazuje palcem znak i do ciebie mówi "Tam Pisze!"
@Velture - pójdźmy dalej.
"jest napisane"... tam wyświetla się ( nikt tego tam nie napisał )
"jest napisane"... tam wyświetla się ( nikt tego tam nie napisał )
@kokos_123 - pójdźmy jeszcze dalej.
"wyświetla się"... tam jest wyświetlane ( samo nic się nie zrobi )
"wyświetla się"... tam jest wyświetlane ( samo nic się nie zrobi )
kokos_123 napisał/a:
ile razy to musiało być kopiowane, przecież tam pisze 1080p, a tu nawet 144p nie ma
Velture napisał/a:
@up
Różnica między pisze i jest napisane jest taka jak między sra i jest nasrane
raz przez takiego uja przeprowadziłem sobie test łosia w niekontrolowanych warunkach. Podwójna ciągła, zakręt, z przeciwka jedzie samochód i oślepia (od mojej strony łuk był w lewo, a światła mamy asymetryczne w Polsce) a jakiś pacan stanął sobie w połowie łuku czarnym samochodem z wyłączonymi światłami. Wiecie co mnie uratowało od zderzenia? Odbite światło od tablicy rejestracyjnej która na całe szczęście jest odblaskowa. Do dzisiaj mam ten widok przed oczami.
Ludzie! Myślcie!
Ludzie! Myślcie!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie