📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:01

Zadzimierz napisał/a:
I te krzyki Karyn " w paru na jednego??" Najgorsze to że takie osoby potem wracają do domu i czują się jak bohaterowie.
bo oni nie potrafią skumać, że policja jest od pilnowania porządku, a to co innego niż "soluwa 1 na 1 frajerze"...

mózgu nie oszukasz, mentalności nie zmienisz, tacy "ludzie" byli, są i niestety będą.
ach wielcy internetowi obrońcy dzielnych policjantów którzy z umysłem zabili chłopaka, mam nadzieje, ze kiedyś policja zajebie wam kogoś z rodziny
Zaciągnę się do policji. Będę pałował takie bydło z czystą przyjemnością.
jak ten policjant wskazywał tą pałką na karyne, to miałem szczerą nadzieję, że jej strzeli, aż ją na drugą stronę wywróci
szkoda czasem tych policjantów, którzy muszą się chamować ;v

szkoda czasem tych policjantów, którzy muszą się chamować ;v

Zadzimierz napisał/a:
I te krzyki Karyn " w paru na jednego??" Najgorsze to że takie osoby potem wracają do domu i czują się jak bohaterowie.
Wg co poniektórych - represjonowani
Lysack napisał/a:
Zastanawia mnie, dlaczego w takich sytuacjach policja nie robi pokazowych akcji wyeliminowania, choć na trochę, sebixów i karyn ze społeczeństwa.
Bo jak tylko na jakiegoś Sebixa krzywo spojrzą, albo wobec agresywnego patola użyją tasera, to się zaczyna robienie bohatera wyklętego, jak ze Stachowiakiem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie