Po prostu piękne. Zap🤬lać po nieznanej trasie. Ale mają w końcu zaprawę z chodników.

no w sumie normalna reakcja.. drop to lecę. Tylko, że to nie był prawdziwy drop.
ja na miejscu projektanta doj🤬 bym tam przepaść. niech mają za swoje nieprzygotowane sk🤬ysyny
@thez
Takie pytanie laika - jak się zapoznaje z trasą? Bo rozumiem, że przejście piechotą w grę nie wchodzi (zasady bezpieczeństwa), a z drugiej strony jadąc powoli chyba by się człowiek wyp🤬olił na ryj, gdyby to faktycznie był drop (to słówko już podłapałem z komentarzy powyżej
)?
Takie pytanie laika - jak się zapoznaje z trasą? Bo rozumiem, że przejście piechotą w grę nie wchodzi (zasady bezpieczeństwa), a z drugiej strony jadąc powoli chyba by się człowiek wyp🤬olił na ryj, gdyby to faktycznie był drop (to słówko już podłapałem z komentarzy powyżej

chetek po nieznanej trasie jedzie się powoli jak się nie widzi co przed tobą
podpis użytkownika
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
@chetek przed zawodami się przechodzi, normalnie jedziesz jak p🤬da, czyt. powoli. Większość tras, przynajmniej tych dobrze zaprojektowanych, ma tak zwane "chicken line" przy c🤬jowo niebezpiecznych miejscach, za pierwszym razem omijasz, za drugim jak dasz rade nak🤬iasz. Oczywiście za pierwszym razem, możesz pojechać jak koledzy powyżej:)