👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tit napisał/a:
Ping pong?
mp0011 napisał/a:
UP
... i po wielkim logo Banku Zachodniego...
grzeo123 napisał/a:
to gdzieś w Polsce sądząc po MEDICOVER.
Poznań -> link
może i fake, ale niech mnie byk wyr🤬a jeśli to nie jest Poznań i skrzyżowanie koło starego browaru.

Cytat:
może i fake, ale niech mnie byk wyr🤬a jeśli to nie jest Poznań i skrzyżowanie koło starego browaru.
to nie fake i kolo starego browaru, miałem nieprzyjemność to widzieć dokładnie w sobotę 14.07 w godzinach popołudniowych.

@Vix
Poznań*, Poznań, zdjęcie zrobione z wysepki przystanku "Półwiejska".
*miasto hał-hał.
Poznań*, Poznań, zdjęcie zrobione z wysepki przystanku "Półwiejska".
*miasto hał-hał.
Znamy więcej szczegółów na temat wypadku z udziałem bryczki konnej, do którego doszło w sobotę w godzinach wieczornych na skrzyżowaniu ulic Półwiejskiej i Królowej Jadwigi. Zdaniem policji kierowca Citroena wjechał na skrzyżowanie na zielonym świetle, a do zderzenia doprowadziły spłoszone konie.
epoznan.pl/news-news-33902-Wypadek_bryczki_konnej_wine_ponosi_woznica
epoznan.pl/news-news-33902-Wypadek_bryczki_konnej_wine_ponosi_woznica
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie