👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

przypadlosc wlat de fak, ciezka choroba ludzi umyslowych z hamburgelandu
Tytuł do dupy... To był szczęśliwy strzał, już wie, że trzeba docisnąć kolbę do ramienia...
.
.
.
Jednak nie... to nie wina niedociśniętej kolby. Ma słabe ramię od walenia konia...
.
.
.
Jednak nie... to nie wina niedociśniętej kolby. Ma słabe ramię od walenia konia...

mało wapna więc układ kostny w kiepskim stanie,
pewnie dawno nie ssał cyca
pewnie dawno nie ssał cyca
wiesnak66 napisał/a:
...pewnie dawno nie ssał cyca
Daj mu swojego

Łopatka jest zaczepiona tylko o obojczyk, a o jej ułożeniu decydują mięśnie, pewnie ma jakąś tam wadę, że potrafi ją tak wystawić, nic mu się od strzału nie stało.

Ale słaby fejk. Za gnoja miałem kolegę, który wystawiał łopatę na zawołanie. Nawet miał ksywkę "ptak"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie