Żółte rzeczy jeść? Co to k🤬a ma być "żółta rzecz"? Może moczu więcej chlać?

tv kłamie
radio kłamie
prasa kłamie
wróżka prawdę ci powie!
radio kłamie
prasa kłamie
wróżka prawdę ci powie!

Kobitka na filmiku stosuje na widzach tzw. ostrzeliwanie. Gada bardzo dużo i ogólnie próbując jednocześnie sprawić wrażenie, że mówi o czymś konkretnym. Zabawnie to wygląda dla osób mających jakieś pojęcie o technikach manipulacji

@up
Tu nawet nie trzeba się specjalnie znać na technikach manipulacji, żeby wiedzieć że ludzie się elegancko dają w c🤬ja robić.
Tu nawet nie trzeba się specjalnie znać na technikach manipulacji, żeby wiedzieć że ludzie się elegancko dają w c🤬ja robić.
podpis użytkownika
"Ktoś, kto lubi muzykę, nie powinien się zawężać do jednego gatunku."
Awangarda na sadolu - filmik w filmiku.

podpis użytkownika
Smak '80 lat...
Słyszy stary głos i p🤬li o układzie kostnym. Wiadomo ,że starsi ludzie mają te różne altretyzmy i inne.....
Zresztą co tu gadać. Wróżki i inne - gówno prawda i tyle.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zresztą co tu gadać. Wróżki i inne - gówno prawda i tyle.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Ewidetnie k🤬a widac, ze filmik uj🤬y z jakiegos starego sadola k🤬a jego mac i wstawiony, koles nawet c🤬jowo obcial krawedzie, ja p🤬le jaki fail.
I ludzie k🤬a naprawdę w to wierzą ??? Ja p🤬le serio. Niektórym po 40 należało by się dobrze przyjrzeć. Potem k🤬a dziwne że jakieś c🤬jowe partie pokroju PO PIS czy inne gówno które teraz jest w rządzie ciągle siedzią przy korycie.

wyj🤬a wszystkie swoje karty na stół
... o u pani jest wszystko ok...
... o u pani jest wszystko ok...

Stew napisał/a:
Żółte rzeczy jeść? Co to k🤬a ma być "żółta rzecz"? Może moczu więcej chlać?

podpis użytkownika
☣ 404 tits not found ☣