Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
YanioL 2014-04-19, 9:20 28
Jak mnie rozk🤬iają stare naj🤬e dziadki. Ledwo to chodzi, ale nie trza wódy na działce się napić...
Zgłoś
sfrmaster 2014-04-19, 9:32 7
Zbyt nisko zawieszony.
Zgłoś
las84500 2014-04-19, 9:44 72
YanioL napisał/a:

Jak mnie rozk🤬iają stare naj🤬e dziadki. Ledwo to chodzi, ale nie trza wódy na działce się napić...

Obok mojej poprzedniej roboty mieszkał taki dziadek. Deprawował się regularnie. Raz się tak naj🤬, że jak wsiadł na rower to obalił się po paru przejechanych metrach tak finezyjnie, że aż zgubił spodnie z dupy. Jak go drugi sąsiad do domu taczką odwiózł to jeszcze na drugi dzień się do niego burzył o to, że wrócił na taczce do domu.
Co za ludzie

podpis użytkownika

Angel! Możesz się p🤬lić z tymi ostrzeżeniami j🤬y hipokryto!
Zgłoś
d................a 2014-04-19, 10:50 10
Czy to nie ten sam koleś, co prawie wpadł pod pociąg?
Zgłoś
k................8 2014-04-19, 11:28
Próg zwalniający wykonał swoje zadanie
Zgłoś
Shaint 2014-04-19, 11:51
YanioL, Ty pewnie na starość przy emeryturze wynoszącej 500 zł będziesz się zdrowo odżywiał, regularnie biegał, jeździł na rowerze, a alkohol tylko w niedziele i święta.
Zgłoś
raku923 2014-04-19, 11:57 1
oho w tylko w Kaliszu na ciasnej tak wieje
Zgłoś
Mercury001 2014-04-19, 12:03
wybicie z progu musi jeszcze poćwiczyć

podpis użytkownika

Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.

youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Zgłoś
milosciprzyjazn 2014-04-19, 12:09
ale jebnął
Zgłoś