No i w sumie co to da jak później sobie zgoli?
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
CoJaTamK🤬aWiem napisał/a:
Mam pewnego nicka na myśłi, ale nie powiem
![]()
Ja mam nawet dwa na "L" i "A". Czarny k🤬s nad ich twarzami wydaje się być na miejscu.
Trzeba mu to było wypalić. Za dwadzieścia minut tego nie będzie. A do domu wróci w czapce. Gdzie tu kara?
A no tak. Wrzucili go na jutuba..
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
A no tak. Wrzucili go na jutuba..
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Mimo wszystko wolałem wersje ze stygmatyzowaniem pistoletem albo odcinaniem części ciała tępą maczetą
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
C🤬j nie kara
podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Powinni mu żyletką wyciąć tego c🤬ja na czole. Ale pewnie to wcale nie żaden złodziej, tylko zwykłe zabawy podczas strzyżenia.
Erutlev napisał/a:
No i w sumie co to da jak później sobie zgoli?
To, że nie każdy jest zj🤬y jak twoi koledzy, którzy pewnie zrobili ci dziarę k🤬sa na głowie. Ci wiedzieli, że żart to żart