

Kucharz wsadza całe swoje serce w przygotowanie deseru, to mu k🤬y przeszkadzają.
podpis użytkownika
Q L I M A X
Widzę kolega zaprawiony w boju z 2 g szczura walić ma zamiar. Dzioba nieźle musi przepalonego

Szef kuchni przygotowuje deser specjalny dla klientów Sowy i Przyjaciele

sciema jak h🤬j, co to za koks/speed z grudami ? w życiu mu tyle i takie przez dziury nie przejdzie. Gimbaza łyka jak pelikany !
Haha, no i że niby po co mu ten proszek z zozoli? Posypkę robi, czy co?
nvuiehnfvcj napisał/a:
sciema jak h🤬j, co to za koks/speed z grudami ?
Najpierw się doedukuj, potem dopiero pisz jakieś mądrości kolego, będziesz przynajmniej wiedział jak cię robią w c🤬ja

podpis użytkownika
Q L I M A X

nvuiehnfvcj napisał/a:
@sam się doucz pedrylu
![]()
Moze sie zamknij co. kazde dziecko wie ze jak sa grudy to dobry towar. jak jest sypkie to dodali talku albo innego wypelniacza. przeciez grudy sie rozwala przy robieni krechy. robia cie w c🤬ja a ty sie jeszcze cieszysz.

Nauczcie sie k🤬y czytać ze zrozumieniem
C🤬y j🤬e sadolowe od kresek

