👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mój kolega kiedyś po podobnym placu, samochodem kółka robił itp. Podjechała policja, kolega się zatrzymał, a policjant po przedstawieniu się pyta, czy nie szkoda mu tak samochód katować. Kolega odpowiedział, że jest mechanikiem samochodowym i że sobie poradzi, w razie awarii. Potem zaczęli rozmawiać o samochodach. I tak jak, tutaj Pan policjant prosił o ostrożność i bezpieczną jazdę, już na drodze. Chyba też liczy się pierwsze nastawienie do człowieka.

Echelon,
Przeczytaj jeszcze raz co napisałem. Potem przeczytaj jeszcze raz, a w szczególności baardzo dokładnie ostatni akapit artykułu.
Przeczytaj jeszcze raz co napisałem. Potem przeczytaj jeszcze raz, a w szczególności baardzo dokładnie ostatni akapit artykułu.

Kiedyś złapali kumpli na wagarach popijających sobie piwko. Oczywiście zaraz spisywanie itp. aż w końcu kolega odważył sie i zaczął dyskutować, że oni tez byli przecież młodzi itp, żeby dali nam spokój. O dziwo odpowiedź policjantów brzmiała " Dobra macie 2 dni, żeby sie stąd wynieść "

smoke86 napisał/a:
Echelon,
Czyli wklejasz bez zrozumienia tego co jest napisane i bez sprawdzenia? Brawo.
Ja rok temu smigajac sobie tak po boisku do kosza dostałem 1000zł mandatu, w wykroczeniach m.in stwarzanie zagrożenia, choć nikogo tam nie było.
Echelon,
Zarówno rozmowa z Tobą jak i Twój poziom jest daremny. Nie potrafisz nawet dwóch zdań przeczytać tak, żeby je zrozumieć, nie wspominając już o poprawnym wyciąganiu wniosków. Wybacz, ale wobec powyższego dalszą wymianę zdań uważam za niecelową.
Zarówno rozmowa z Tobą jak i Twój poziom jest daremny. Nie potrafisz nawet dwóch zdań przeczytać tak, żeby je zrozumieć, nie wspominając już o poprawnym wyciąganiu wniosków. Wybacz, ale wobec powyższego dalszą wymianę zdań uważam za niecelową.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie