👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Juz wielki kozak, bo go nie spisali. Pijani byli, mlodzi, albo czasu nie mieli.
A za co go niby mieli spisać, że po placyku (bo to nawet droga publiczna nie jest) sobie fika? Policja tym razem zachowała tak, jak w normalnym kraju się zachowywać powinna.

prywatny plac stacji paliw. Mógłby sobie tam gumę palić cały dzień i nic im do tego.
pies człowieczeństwem Cię zaskoczył??
przecież żadnego zagrożenia nie stwarza więc co mieliby mu zrobic...
przecież żadnego zagrożenia nie stwarza więc co mieliby mu zrobic...

wg dzieci jp powinno być tak
-But w jape
-pałą
-do radiowozu i na komende
(nie uosabiam się z tym przekonaniem)
-But w jape
-pałą
-do radiowozu i na komende
(nie uosabiam się z tym przekonaniem)

Stacja paliw shell na dawnej drodze Gorzów - Szczecin. Obecnie ta stacja chyba nawet jest zamknieta bo po otwarciu S3 przejeżdża tamtędy ok 3 samochodów na godzinę

Taram! W Policja to też ludzie! Obsługa stacji musiała powiadomić ich na wypadek jakiejś nieprzyjemności, a oni podeszli do tego jak trzeba było.
P.S.
Dwa lata temu podczas zimowych driftów pod Halą Sportową w mieście z łódką podjechała do nas taka sama Kiaa....Dwie godziny wspólnie lataliśmy bokiem.
Ale JP panowie, JP!!!!!
P.S.
Dwa lata temu podczas zimowych driftów pod Halą Sportową w mieście z łódką podjechała do nas taka sama Kiaa....Dwie godziny wspólnie lataliśmy bokiem.
Ale JP panowie, JP!!!!!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie