Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Nietypowe techno
konto usunięte • 2013-02-07, 9:54
Widać akordeon to nie tylko biesiada hehe

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
asdator 2013-02-07, 20:30
1:15 poda ktoś tytuł?
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-07, 20:43
pisałem, że na yT jest plajlista.... to jest Calabria ale kto to pierwszy opracował nie wiem
Zgłoś
AnalTerror666 2013-02-07, 21:03
Za Seven Nation Army piwko musi być, fajnie się tego słucha.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-07, 22:58 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-07, 23:19
@Tekkit... no właśnie chyba kiedyś usłyszałeś techno i cię ogłupiło ... i już nie zmądrzejesz niestety... Przykro nam ale ratunku dla ciebie już nie ma musisz się z tym pogodzić... ehh co za ludzie
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-07, 23:26 1
Mówicie że gosciu ,,chałturzy" a jak widze dodał to raczej dla jaj

Zgłoś
alkem1 2013-02-07, 23:51
techno to było na początku lat 90 potem pojawiło sie tyle odłamów elektronicznej muzyki (house, hands up itp. itd.) , że prawdziwe techno znikło gdzieś po drodze... a nazywanie każdej muzyki "łupanej" techn-em nie ma najmniejszego sensu... to jak porównywanie bibera z tupack iem
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-08, 6:40
alkem1 napisał/a:

techno to było na początku lat 90 potem pojawiło sie tyle odłamów elektronicznej muzyki (house, hands up itp. itd.) , że prawdziwe techno znikło gdzieś po drodze... a nazywanie każdej muzyki "łupanej" techn-em nie ma najmniejszego sensu... to jak porównywanie bibera z tupack iem

Oni i tak są mądrzejsi od nas, pewnie taką lady gagę nazywają technem.
Zgłoś
super evil 2013-02-08, 11:10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-08, 11:53
Nie no elegancko jak prowadzi się dyskurs, byle było to sensowne
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-08, 12:15
super evil napisał/a:

@tekkit, najbardziej żałosny post z całego wątku Ciekawe czego słuchasz? I dlaczego tak cicho?

Pewnie słucha melodii kościelnych, bo sam jest pewnie organistą natanka.
Zgłoś
maciuch2 2013-02-08, 23:31 1
jestem zmiażdżon
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-09, 1:51
Za "Seven nation army" piwko...tylko co to ma wspólnego z techno?
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-09, 20:08 1
macie tutaj małe porównanie...
Dark Techno - staje się coraz to popularniejsza w kręgach undergroudu... nie usłyszysz tego w radiu i w telewizji ... może dla tego ludzie nie wiedzą co to jest Techno!
przypominam ten utwór to gatunek

DARK TECHNO!

Techno na nowo ! czyli wolniejsze niż kiedyś w kręgach undergroudu zwane New Techno!

Techno! nic dodać nic ująć po staremu akurat wpadł mi Klassyk!!!

Acid Techno

Schranz

Hard Techno

mógłbym tego dodać więcej ale po co i tak po pierwszym reszty nie odsłuchacie

Pozdro dla fanów muzyki Technicznej

utwory przypadkowe z gatunków nie wyszukiwane najlepsze z najlepszych ;P

Więc nigdy nie mówcie ze mandaryna czy satchursky to techno

a tak w nawiasie powracając do tematu spójrzcie na drugą minutę tego filmiku

Zgłoś
~super!or~ 2013-02-14, 15:22
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem