👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

pisałem, że na yT jest plajlista.... to jest Calabria ale kto to pierwszy opracował nie wiem

@Tekkit... no właśnie chyba kiedyś usłyszałeś techno i cię ogłupiło
... i już nie zmądrzejesz niestety... Przykro nam ale ratunku dla ciebie już nie ma
musisz się z tym pogodzić... ehh co za ludzie

Mówicie że gosciu ,,chałturzy" a jak widze dodał to raczej dla jaj
techno to było na początku lat 90 potem pojawiło sie tyle odłamów elektronicznej muzyki (house, hands up itp. itd.) , że prawdziwe techno znikło gdzieś po drodze... a nazywanie każdej muzyki "łupanej" techn-em nie ma najmniejszego sensu... to jak porównywanie bibera z tupack iem

alkem1 napisał/a:
Oni i tak są mądrzejsi od nas, pewnie taką lady gagę nazywają technem.techno to było na początku lat 90 potem pojawiło sie tyle odłamów elektronicznej muzyki (house, hands up itp. itd.) , że prawdziwe techno znikło gdzieś po drodze... a nazywanie każdej muzyki "łupanej" techn-em nie ma najmniejszego sensu... to jak porównywanie bibera z tupack iem

Nie no elegancko jak prowadzi się dyskurs, byle było to sensowne

super evil napisał/a:
Pewnie słucha melodii kościelnych, bo sam jest pewnie organistą natanka.@tekkit, najbardziej żałosny post z całego wątku
Ciekawe czego słuchasz? I dlaczego tak cicho?

Za "Seven nation army" piwko...tylko co to ma wspólnego z techno?

macie tutaj małe porównanie...
Dark Techno - staje się coraz to popularniejsza w kręgach undergroudu... nie usłyszysz tego w radiu i w telewizji
... może dla tego ludzie nie wiedzą co to jest Techno!
przypominam ten utwór to gatunek
DARK TECHNO!
Techno na nowo ! czyli wolniejsze niż kiedyś w kręgach undergroudu zwane New Techno!
Techno! nic dodać nic ująć po staremu
akurat wpadł mi Klassyk!!!
Acid Techno
Schranz
Hard Techno
mógłbym tego dodać więcej ale po co i tak po pierwszym reszty nie odsłuchacie
Pozdro dla fanów muzyki Technicznej
utwory przypadkowe z gatunków nie wyszukiwane najlepsze z najlepszych ;P
Więc nigdy nie mówcie ze mandaryna czy satchursky to techno
a tak w nawiasie powracając do tematu spójrzcie na drugą minutę tego filmiku
Dark Techno - staje się coraz to popularniejsza w kręgach undergroudu... nie usłyszysz tego w radiu i w telewizji

przypominam ten utwór to gatunek
DARK TECHNO!
Techno na nowo ! czyli wolniejsze niż kiedyś w kręgach undergroudu zwane New Techno!
Techno! nic dodać nic ująć po staremu

Acid Techno
Schranz
Hard Techno
mógłbym tego dodać więcej ale po co i tak po pierwszym reszty nie odsłuchacie

Pozdro dla fanów muzyki Technicznej

utwory przypadkowe z gatunków nie wyszukiwane najlepsze z najlepszych ;P
Więc nigdy nie mówcie ze mandaryna czy satchursky to techno

a tak w nawiasie powracając do tematu spójrzcie na drugą minutę tego filmiku

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie